Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

yah zevk işte tercihlere saygı duymak lazım olumunekankayizsmile

haklisin guzum zevkler ve renkler tartisilmazzzzzzzzzz olumunekankayizsmile

ama ben tartisirim gerekirse kavga bile cikaririm sempatiksalakcinni aklinialirimsmile deeermisimmm kaydirigubbakcemile3

ne kadar saçma bişi ya marka eşarba savaş açmak herkes kendin zevkine ve bütçesine göre hareket edrr isterse 5 liralık eşarp takar ister 50 liralık bu herkesin kendi tercihi

he bendee marka esarp biraz takıntı gibi bişey bağımlılık yapıyor bi kere takınca devamı geliyor kim kızarsa kızsın bende markasız eşarp kullanamıyorum:lepi:

he bendee marka esarp biraz takıntı gibi bişey bağımlılık yapıyor bi kere takınca devamı geliyor kim kızarsa kızsın bende markasız eşarp kullanamıyorum:lepi:

bendensin şaka yapıyorum canım kim karışabilirki kaydirigubbakcemile3

ne kadar saçma bişi ya marka eşarba savaş açmak herkes kendin zevkine ve bütçesine göre hareket edrr isterse 5 liralık eşarp takar ister 50 liralık bu herkesin kendi tercihi

yah yah dimikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızlar öldürcek beni savaş değilde bi ön yargı gibi bişe var ben çevremden hiç tepki görmedeim bukonuda allaha şükür:roflol:
kayınvalide diyomuş yandık gelin çok para harcıyo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…