• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

hayırlı olsun cnm
şey konu evlilik ama ben konuyu değiştirip sana başka bişey sorsam:kedi:
önümüzdeki sene üniversite sınavlarına gireceğim denizliyi de bi deneyeyim diyorum nasıl biyer cnm kiralar falan çok mu pahalı biraz bilgi verirsen sevinirimopuyorumnanaktan

anladım canım denizlide kiralar gayet uygun boş evde çok o yüzden çekebildikleri kadar alta çekiyolar fiyatları güzel bii şehir ben seviyorum denizliyi üniversitesi zaten türkiye nin en ii 7. üniversitesi

anladım canım denizlide kiralar gayet uygun boş evde çok o yüzden çekebildikleri kadar alta çekiyolar fiyatları güzel bii şehir ben seviyorum denizliyi üniversitesi zaten türkiye nin en ii 7. üniversitesi

sağol cnm o zaman sınavlar da zordur bakalım nasip deneriz orayı da olur inşAllah

evet canim hatta bayiliyorum :jeyyar:
arminenin de bazi esarplarini cok seviyorum, ama malesef henüz alamadim cünkü burda yok, ama türkiyeye gittigimde ilk is bi bakiniyim arminelere :1rolleyes:

dostum benim boşuna kanım kaynamadı sanaolumunekankayizsmile

ay bugün avm gittik kızlarla tak gıdı tak gıdı enfes ayakkabılar saçılmış vitrinlere çıldırdııımmmbayanssulusmile

aman sultanım sakın eşarplarını paylaşma burda marka eşarba savaş açılmış durumdakaydirigubbakcemile3

dostum benim boşuna kanım kaynamadı sanaolumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile3 yok kiiz niye savas acilsin, arkdaslar sadece marka esarp almak israf dediler, haksizda sayilmazlar bence, ama benim zaten bütün esarplarim marka filan degil, hatta 90 % markasiz, ama yakistirinca onlarda markali kadar süper duruyor :1rolleyes:

Back
X