- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #6.461
hayırlı olsun cnm
şey konu evlilik ama ben konuyu değiştirip sana başka bişey sorsam:kedi:
önümüzdeki sene üniversite sınavlarına gireceğim denizliyi de bi deneyeyim diyorum nasıl biyer cnm kiralar falan çok mu pahalı biraz bilgi verirsen sevinirimopuyorumnanaktan
valla tubis zevklerimiz uyusuyo gizzzzzzzzzz olumunekankayizsmile
anladım canım denizlide kiralar gayet uygun boş evde çok o yüzden çekebildikleri kadar alta çekiyolar fiyatları güzel bii şehir ben seviyorum denizliyi üniversitesi zaten türkiye nin en ii 7. üniversitesi
iyim kuzumm tubisimmm senden naberrrrrrrrrrrrrrrr ???? loresime güzelmis kiz elbise
senin eşaplarını beğeniyorum bende lw seviosun sende dimi
ii canım sen nasılsın
valla kuzum benimde dün geceden beri basim catliyor nedense, gecmis olsun bebegimmmmmmmmmmm :teselli:
sağol cnm o zaman sınavlar da zordur bakalım nasip deneriz orayı da olur inşAllah
evet canim hatta bayiliyorum :jeyyar:
arminenin de bazi esarplarini cok seviyorum, ama malesef henüz alamadim cünkü burda yok, ama türkiyeye gittigimde ilk is bi bakiniyim arminelere :1rolleyes:
ay bugün avm gittik kızlarla tak gıdı tak gıdı enfes ayakkabılar saçılmış vitrinlere çıldırdııımmmbayanssulusmile
cepa damıydın yoksa :)
bizde oraya gittik öğlen :)
ankamall opuyorumnanaktan
aman sultanım sakın eşarplarını paylaşma burda marka eşarba savaş açılmış durumdakaydirigubbakcemile3
dostum benim boşuna kanım kaynamadı sanaolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?