• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

güzellr konu deişti mi bilmiyorm bugn az az katılıyorum size nikahtan sonra nüfus cüzdanını değiştirmeye gitmiştik eşimle orda ilk şoku yaşadım yuhh tüm arka sayfa bilgilerini değiştiriyorlar yaa

ne sandın kızz yok öyle sırf adamı alıp evlenmeksempatiksalakcinni tapusuyla birlikte veriyorlar sanakaydirigubbakcemile3

ebrum ilki olur neden olmasınn.. ama siyah rengi filan olsaa.. gümüş kemer alıp kombinlerdin gride rugan ayakkabı çok hoş olurdubilmiyorumkismile

Bayanlar, ya aklıma geldi :)
sizi de benzetiyormlarmı nişanlınızla ?
bizi çok benzetiyorlar
5-6 kere oldu çok benziyorsunuz diyenler
hatta kardeşmisiniz, akrabamısınız diyenler felan... Kardeşler nasıl evlenecekse :)
uzaktan yakından alakamız yok aslında

Evet bizimde göz yapımızı çok benzetiyorlar, bikaç kişi söyledi benzediğimizi :))
Ebrucum ilk elbisenin modeli hoşmuş, düğünde falan giyilebilir aslında, kızlaar bana nişanlık modelleri gösterin :))
Ama kabarık olmayacak, nişan evde olacak

ewet grili daha çok hoşuma gitti şık bi ayakkabı kolye ve cok şatafatlı olmayan bi eşarpla kombine edilir

hafta sonu bi gidip bakayım ama biraz pahalıdır bunlar yaa önce bi akşam ağız yoklıyımaklinialirimsmile

şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi

2408.jpg
[/url][/IMG]

Back
X