• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi

cimcime çok hoş bence:lepi: ama renk olarak ne istiyorsun bu renkte fena durmamış haniibilmiyorumkismile
[

canım nikah işlemlerimzi bitirdik yarın gün alıcaz haftaya nikah kıyılcak düğünde nisan 24 kır düğünü olucak

kır düğünümüüboshayallersmileboshayallersmile çok güzel yaaŞeniz

evet kır düğünü canım salon falan düşündük başta ama ne gerek var yaa çok gereksiz gördüm ben aslında isteseydim hiçbişeye hayır demiyolar alalha şükür ama açıkçası nişanlıma kyamıyorum ben :kedi:

evet kır düğünü canım salon falan düşündük başta ama ne gerek var yaa çok gereksiz gördüm ben aslında isteseydim hiçbişeye hayır demiyolar alalha şükür ama açıkçası nişanlıma kyamıyorum ben :kedi:

kıyamamak bir yana .. sonuçta zaten herkez imkanları varsa herşeyin en iyisini yapmak ister... bizim söylememizi beklemez.. ama ne bileyim bazı şeyler için ısrar edip borçlandırıp illa olcak diye tutturmak saçma.. sonradan sana kalcak nede olsa sıkıntısını sen çekicen yinee:sinifsinif:

kıyamamak bir yana .. sonuçta zaten herkez imkanları varsa herşeyin en iyisini yapmak ister... bizim söylememizi beklemez.. ama ne bileyim bazı şeyler için ısrar edip borçlandırıp illa olcak diye tutturmak saçma.. sonradan sana kalcak nede olsa sıkıntısını sen çekicen yinee:sinifsinif:

evet o yüzden düşünüyorum bi borç az olsun üstümüzden azmı yaa bu borç yüzünden evliliğimin huzursuzluk içinde geçmesini istemiyorum bişieyde eksikolsun ne olcakki

sulugözüm aynı kafadanızŞeniz heleki ilk yıllarr zaten evliliğe sorumluluklara zor alışıyor insan birde borç üstüne borçç valla benim gözümü korkutur huzursuz eder.. kafasının etini yerim benimkininsempatiksalakcinni

kısss ebru tembel dedik hepten işee verdinn kendini yeter bacımm dön azcıkk bizee:mymeka:

döndüm dayanamadım sizesempatiksalakcinni aman bişi olmaz düünde toplanan paracıkları yatırırsınız borca olur biterzemuszemus

lahanacım senin ona benzer bi elbisen varmıydı?
Yanlışmı hatırlıyorum
CADIARZU

yani tam buna benzer değilde dur bulabilirsem ekleyeyeim...
o kadar çok topik açıldı ki aslında birine koymuştum ama unuttum hangisiydi...

kaydirigubbakcemile3

şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi

2408.jpg
[/url][/IMG]

her mzan çok beğenmişimdir bu elbiseyi.
ama bala pahalı ya anca birini bulup dikltireceksin...

sulugözüm aynı kafadanızŞeniz heleki ilk yıllarr zaten evliliğe sorumluluklara zor alışıyor insan birde borç üstüne borçç valla benim gözümü korkutur huzursuz eder.. kafasının etini yerim benimkininsempatiksalakcinni

napican canım ya evlenmek istiyosan bunlarada katlanmak zorundayız işte ama ben eşlrin birbirne anlayşlı oldukları sürece aşamayacakları şeylerin kalmıycağını düşünüyorum sadece birazcık diş sıkmak gerek o kadar allahın izniyle sonuda çok güzel olur sabredilein şeylerin herzamn sadece biraz sabır ayyy çokmu konuştum nekaydirigubbakcemile3

yani tam buna benzer değilde dur bulabilirsem ekleyeyeim...
o kadar çok topik açıldı ki aslında birine koymuştum ama unuttum hangisiydi...

kaydirigubbakcemile3

her mzan çok beğenmişimdir bu elbiseyi.
ama bala pahalı ya anca birini bulup dikltireceksin...

bu çok asil bi elbise yaa çok zarif duruyo

döndüm dayanamadım sizesempatiksalakcinni aman bişi olmaz düünde toplanan paracıkları yatırırsınız borca olur biterzemuszemus

heee şöyleeŞeniz bacım senin tuzun kuru tabii ohh evlenmişin çocuğuda yapıp koymuşun kenara:hulya: tok açın halinden misaliikaydirigubbakcemile3

konşimentoo hazırlamam gerekiyorr.. daha önce hiç hazırlamadım.. ihracatta yanlışlık olursa.. kapının önüne konduğumun resmidirrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

takıldığın yer olursa yardımcı oluruz cekinme sor hee:lepi:

canım önce resim upload et sonracıma cevap editöründeki menüde dağ resmi varya oraya tıklayıp linki yapıştır olsun bitsin anlatamadım ama neysaaasempatiksalakcinni

resim upload et sonracıma cevap editöründeki menüde dağ resmi varya oraya tıklayıp linki yapıştır olsun bitsin anlatamadım ama neysaaa
şı kısmı hiç anlamadım ama canım önce kısmını çok ii anladımsempatiksalakcinni

Back
X