- Konu Sahibi MissBiricik
- #6.341
canım senin düğün ne şekilde olucakk.. nikah filanmı yoksa salonmu ne şekildeebilmiyorumkismile
canım nikah işlemlerimzi bitirdik yarın gün alıcaz haftaya nikah kıyılcak düğünde nisan 24 kır düğünü olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senin düğün ne şekilde olucakk.. nikah filanmı yoksa salonmu ne şekildeebilmiyorumkismile
şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi
cimcime çok hoş bence:lepi: ama renk olarak ne istiyorsun bu renkte fena durmamış haniibilmiyorumkismile
[
canım nikah işlemlerimzi bitirdik yarın gün alıcaz haftaya nikah kıyılcak düğünde nisan 24 kır düğünü olucak
kır düğünümüüboshayallersmileboshayallersmile çok güzel yaaŞeniz
evet kır düğünü canım salon falan düşündük başta ama ne gerek var yaa çok gereksiz gördüm ben aslında isteseydim hiçbişeye hayır demiyolar alalha şükür ama açıkçası nişanlıma kyamıyorum ben :kedi:
kıyamamak bir yana .. sonuçta zaten herkez imkanları varsa herşeyin en iyisini yapmak ister... bizim söylememizi beklemez.. ama ne bileyim bazı şeyler için ısrar edip borçlandırıp illa olcak diye tutturmak saçma.. sonradan sana kalcak nede olsa sıkıntısını sen çekicen yinee:sinifsinif:
lahanacım senin ona benzer bi elbisen varmıydı?
Yanlışmı hatırlıyorum CADIARZU
şu elbisenin farklı bir rengi nasıl olur acaba, kol kısmı tam benim istediğim gibi
[/url][/IMG]![]()
sulugözüm aynı kafadanızŞeniz heleki ilk yıllarr zaten evliliğe sorumluluklara zor alışıyor insan birde borç üstüne borçç valla benim gözümü korkutur huzursuz eder.. kafasının etini yerim benimkininsempatiksalakcinni
yani tam buna benzer değilde dur bulabilirsem ekleyeyeim...
o kadar çok topik açıldı ki aslında birine koymuştum ama unuttum hangisiydi...
kaydirigubbakcemile3
her mzan çok beğenmişimdir bu elbiseyi.
ama bala pahalı ya anca birini bulup dikltireceksin...
döndüm dayanamadım sizesempatiksalakcinni aman bişi olmaz düünde toplanan paracıkları yatırırsınız borca olur biterzemuszemus
takıldığın yer olursa yardımcı oluruz cekinme sor hee:lepi:
valla ablama bir bağlanıcammkaydirigubbakcemile3 gelsinn artıkk tüm işler kaldı bana ben sekreterken mutluydum ne güzel bir tlf çalıcakta bakıcammsempatiksalakcinni