• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sne ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda?kaydirigubbakcemile3

evet canım kullanmayı düşünüyorum
dün nişanlım belediyeden dilekçe kağıdı almış bu konu için
doldurup vericem :)
kendisi biraz bozuldu gibi ama ne yapayım eski saoyadımı da seviyorum kaydirigubbakcemile3

Ykz'cim ben kullanmayı düşünmüyorum, çünkü ben belediyede staj yaptığım sıralarda baya sorun oluyordu bu konu...
Hem eşimi benimsemek için onun sadece onun soyismini kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum

Ykz'cim ben kullanmayı düşünmüyorum, çünkü ben belediyede staj yaptığım sıralarda baya sorun oluyordu bu konu...
Hem eşimi benimsemek için onun sadece onun soyismini kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum

anladım canım
ama ben iksini de düşündüm ayrı ayrı
kalbime yatan eski ismimle birlikte kullanmak oldu :)

Aslında bende seviyorum soyismimi, sözlümünkü pek hoşuma gitmiyor :))
Ama gülü severek dikenine katlanıyoruz işte :))
Kızlaar haziran-temmuz gibi nişan düşünüyoruz :))

hımmmm cimcimecim :)) nişanınızın belirlenmesi içinde hayrlı olsunnnnnn çokk çokk mutlu olun canım inşallah :)

Ykz senn düğün ne zaman ? Daha önce belirtsen k. bakmaa :(

gunaydın kızlarr

soyadı neysede ben şu eşinini kütüğüne geçme olayına fena takmıştım istanbula aldırıcaktık onun kütüğünü nufus müdürlüğüne gittikk ama yapmıyolarmıs artık öyle bişi çok sinir olmustum hala alısamadımkafamçokkarıştı

gunaydın kızlarr

soyadı neysede ben şu eşinini kütüğüne geçme olayına fena takmıştım istanbula aldırıcaktık onun kütüğünü nufus müdürlüğüne gittikk ama yapmıyolarmıs artık öyle bişi çok sinir olmustum hala alısamadımkafamçokkarıştı

hoşgeldn cnm

ben ilk defa duydum böle bişi :bbo:

dün akşam konuştuk, nişanı sade istiyorum, aile arasında evde olacak.
Kınada millet oynar ızmirde'de nikah olacak nasipse, nedense ben hep sadelikten yanayım yaa...

Back
X