Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

daha iyi bence soğuk durması sırnaşıkmı olsaydıı oooy oy al bohçanı yallah opuyorumnanaktan kaçarım anacuğum de

canım benim 2 yıllık okul bu sene soooonnn inşallah sonra açıköğretim işletmeye el atıcam sen neler yapıosun bekarsınmı

benden açıktan okuorum cnm bekarım bitanecik cnm herşeyim askerimi bekliorum :asigim: inş annemi ikna edersem yaza söz istiorumbayanssulusmile

yaaa ben akraba olduğu ve aileler süper anlaştğı halde ne sıkıntılar çekiorumm

ayyy konu başlığını değiştirsin biricik... tesettürlü evlenmek isteyipte annesi karşı çıkanlar diyekaydirigubbakcemile3

papatya hakkaten yha topiçteki ilk günlerden beri şafak sayıyorsun sen bitmedimi kız halabilmiyorumkismile

asgd tatlım sen kimsin nesin anlat bakim senide vermiyor yoksa annenkaydirigubbakcemile5

adıda ahmet ha benim adamda ahmet ahmet adına bi zaafım var en sevdiğim erkekler kuzenşm babam müstakbel eşim ahmet yerim onları ben

[/FONT]
papatya hakkaten yha topiçteki ilk günlerden beri şafak sayıyorsun sen bitmedimi kız halabilmiyorumkismile

asgd tatlım sen kimsin nesin anlat bakim senide vermiyor yoksa annenkaydirigubbakcemile5

:gitme::gitme:annem olsada vermese:gitme:
bende 20 yaşına martta giricem kızlar, 8 yıldır kapalıyım.sevdiğim var babm bilmiyo birde abim onlarda yakın zamanda söylemeyi düşünüyoruz sonrada ALLAH nasip ederse bir sorun çıkmazda verirlerse nişan nikah olucak işte arayı çok uzun tutmak istemiyoruz öyle işte şimdilik kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…