- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.101
sultan ağlıyo hemde hıçkıra hıçkıraaklinialirimsmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendiriyo ya doğum yapmış birini evlendiriyodu bukadar saçmalık olmaz ya her taraf insanları kotüye sürüklüyo
biricigim yanliziz bi sevgilimiz bilem yok diyinceeeeeeeeeeeeeeee .............. :gitme: fina oldum birden ay :gitme:
biricigim yanliziz bi sevgilimiz bilem yok diyinceeeeeeeeeeeeeeee .............. :gitme: fina oldum birden ay :gitme:
ama öyle cnm yaa düşünüyorum bazen hani 3 yıl 5 yıl sonra evlensem ama bi sevdiceğim olupta beklesem içim bu kadar acımicaksenağlama
afiyet olsun eylülcüm
uleynnnn zorla ayırcanız benide heriftenn... sırf size manevi destekte bulunayım diye vercem sepeti koluna..sizinde olurr kuzum yhaa hemde en iyisinden en anlayışlısından en yakışıklısından en zengininden inşallahhhaklinialirimsmile
uleynnnn zorla ayırcanız benide heriftenn... sırf size manevi destekte bulunayım diye vercem sepeti koluna..sizinde olurr kuzum yhaa hemde en iyisinden en anlayışlısından en yakışıklısından en zengininden
inşallahhhaklinialirimsmile
al bendende okadar kiz, sevgilim olsa beklerim o dert degil ama sorun yanlizlik, evlenmek degil yani..
:roflol: :roflol: ne hickira hickira aglicam lennnnnnnn:roflol: ben hic aglamamki huyum degil :1rolleyes:
talya süpersin yavrummaklinialirimsmile:lepi:
ama öyle cnm yaa düşünüyorum bazen hani 3 yıl 5 yıl sonra evlensem ama bi sevdiceğim olupta beklesem içim bu kadar acımicaksenağlama
afiyet olsun eylülcüm
kıss dalgamı geçiyon benle anlamadım napıyım saflığıma geldiii:sinifsinif:
yok kız ne dalgası hani ona göre sövücem dedinya:lepi:
tekrar diyorummmmmmmmm SEN SULTANO HEPİNİZ BURDA SEVGİLİSİ OLANLARDAN ÖNCE GİDERSİNİZZ.. BAK BURAYADA YAZDIM HEMİDE BÜYÜK HARFLEEEsempatiksalakcinni
yok bacım sende ayrılırsan bizim bünye kaldırmaz otur oturduğun yerdesengözlerimebaksanab
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kız sende pıt pıt çıkıp gidiveriyon:jeyyar::enbuyukkk:
zaten oturduk bacımm bir kalkamıyoruzki evlenelimm.. kaydirigubbakcemile3
bu arada eve bağlandımm benim kahvaltı takımı gelmişşş.. annem saydıı bir sürü ablan önce giderse ona veririm diyee.. dedimmm pışıkkkkkkkkk modasııı geçsede beklemem gerektiği kadar bekler yinede vermem onlarıııılülülülülülülülülülülülü
:enbuyukkk:
hep birden gitsek olmaz mı:içelim:
kız sende pıt pıt çıkıp gidiveriyon:jeyyar:
yani cnm ne vercen beğenip aldıktan sonra onun bence modası olmazkötükedihüso
ee netcen ömür boyu sevgili gibimi yaşican :roflol: :roflol: :roflol:hoşgeldinn ana kurbannnsempatiksalakcinni
benim önde abla varr... sizz bir gidinn hem bakayım evlilik belkide okadar heveslendiğimiz kadar iyi bişey değillkaydirigubbakcemile3
amaaan ya sevgili derdi çekilirmi ya bi arkim geberiodu sevgili sevgili kısmetsizim al sana buldu birini nefes alamıyo oooy onun sorumluluğu sıkıntısı buluşması dert evlenmesi dert çocuğu sıpası kaynanası görümcesi ya dün çeyiz almahya gittik gelinin anası nasssıl ağlıyo yazık bi stres bi dert ooof