• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

aklımdayken size bişi sorayım kızlarr
evimize taşıncaz ya inşş..
iki kapının arasında bi boşluk var kapı genişliğinde ben oraya kocaman takvim yapayım diyorum fotolarımız da olsun bol bol nasıl olur sizcee

haklısın tesettür mağzaları genelde orta yaş gruba hitap ediyor..benim demek istediğim çok stres oluyorum ben kendi adıma söyleyim.. zor oluyor.. eşarbı uysa cepkeni uymuyor falan filann.. yani abiyeden soğudum diyebilirimmkaydirigubbakcemile3

haklısın benim içinde büyük stres kaynağı akraba düğünleri.hadi uzak akraba düğünleri sorun değilde,giyersin etek ceket olur biter ama evlenen,kardeşin ,,kuzenin filan olunca insan abiye giymek istiyor, o da biz kapalılar için sadece elbiseden ibaret değil,dediğin gibi yok eşarbıymış,yok cepkeniymiş,e birde ayakkabı uydur,birdee kuaförde türbanını yaptıracağın modele karar verr,off söylerken bile insanı strese sokuyor gerçekten de...

haklısın benim içinde büyük stres kaynağı akraba düğünleri.hadi uzak akraba düğünleri sorun değilde,giyersin etek ceket olur biter ama evlenen,kardeşin ,,kuzenin filan olunca insan abiye giymek istiyor, o da biz kapalılar için sadece elbiseden ibaret değil,dediğin gibi yok eşarbıymış,yok cepkeniymiş,e birde ayakkabı uydur,birdee kuaförde türbanını yaptıracağın modele karar verr,off söylerken bile insanı strese sokuyor gerçekten de...

güzelim ister açık olalım ister tesettürlü yok anacım bizim stres bitmez tesettürlüyken türban cepken
açıkken toka saç makyaj şu bu ahh bu konuda erkekleri çok kıskanıyorum giyiyorlar takımları ohh mis gibi

şimdilk bir hayal sözlenmek.......
ama merak ettim acaba sözleniyorum desem napıyonuz oooofff oooooofffff
keşke gerçekten sözlenseydimboshayallersmilesenağlama

şimdilk bir hayal sözlenmek.......
ama merak ettim acaba sözleniyorum desem napıyonuz oooofff oooooofffff
keşke gerçekten sözlenseydimboshayallersmilesenağlama

senigidi seni sen bizimle oyunmu oynuyosunkaydirigubbakcemile2

ya biricik heycan yapmştm bende yaa

hadi ben kaçar kocacm geliyomuşş

gülegüle canım

Back
X