- Konu Sahibi MissBiricik
- #5.061
hadi bakalm kimsenin dayanamayacağı sohbet ortamı olsn herkes yazsın yazılanlara yetişemeyelim güzeller :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın tesettür mağzaları genelde orta yaş gruba hitap ediyor..benim demek istediğim çok stres oluyorum ben kendi adıma söyleyim.. zor oluyor.. eşarbı uysa cepkeni uymuyor falan filann.. yani abiyeden soğudum diyebilirimmkaydirigubbakcemile3
haklısın benim içinde büyük stres kaynağı akraba düğünleri.hadi uzak akraba düğünleri sorun değilde,giyersin etek ceket olur biter ama evlenen,kardeşin ,,kuzenin filan olunca insan abiye giymek istiyor, o da biz kapalılar için sadece elbiseden ibaret değil,dediğin gibi yok eşarbıymış,yok cepkeniymiş,e birde ayakkabı uydur,birdee kuaförde türbanını yaptıracağın modele karar verr,off söylerken bile insanı strese sokuyor gerçekten de...
kızlar ben sözleniyorum:kedi:
kızlar ben sözleniyorum:kedi:
kızlar ben gider, biricik sözleniyonmu, çıkmam lazım yarın ayrıntıları anlat çatlarım yoksam...
eylülgüzeli hoşgeldinn
görüşürüz cimcimee ii bak kendinee
biricikkk kızz bomba attın yok oldun nerdesnn
kızımmm kafamıı yapıyon beee kimle ne zaman nasılll... nan ondanmı nick değiştirdinb yoksaa.![]()
şimdilk bir hayal sözlenmek.......
ama merak ettim acaba sözleniyorum desem napıyonuz oooofff oooooofffff
keşke gerçekten sözlenseydimboshayallersmilesenağlama
:roflol: :roflol: :roflol:kız belki içime doğmuştur sözlümün adı deniz olur:roflol: :roflol: :roflol:
şimdilk bir hayal sözlenmek.......
ama merak ettim acaba sözleniyorum desem napıyonuz oooofff oooooofffff
keşke gerçekten sözlenseydimboshayallersmilesenağlama
ya biricik heycan yapmştm bende yaa
hadi ben kaçar kocacm geliyomuşş