- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
nezaman kapandın sen
ya evet evlenme teklifi etti öyle başladı bütün sülale bilio işte okullların bitmesini beklioruz senağlama ama çok zor bu işler ya gözüm korktu aşkla sevgiyle bitmiyo çok fedakarlık gerektiriyo evlilikten acayip tırsıyorum bu aralar
liseyi bitirdim kapandım hemen haftasına 2004 yılında... ne çok olmuş heee:hulya:
ya bütün sülalemiz bilio sadece benim babam bilmio ve çok zoruma gidio şuan söyleyememde ne tepki vericeğini bilmiyorum okulum bitsin anlatıcam ilk benden duysun -tatlicadiarzu-
hahhayyy bizim gelinin lafı geldi aklıma ablama dediği oda senin gibi tırsak:) bide çok seçici gelinde der gözünü kapatıp gidicen bu kumar gibi şansın varsa kazandın yoksa kaybettinn..kısmet be güzelim yaşıycak güzel günlerimiz varsa yaşarız çekçek çilemiz varsada çekeriz:içelim:
gelir sonra burda kocalarımızdan dert yanarızzlaelaelaelaelae
ayyy ne güzel bende o sıra kapancaktım bi an kararsız kaldım kapanamadım aaah ahh
bende annem ilk benden duysun diye geldim salak gibi söyledim... şimdi diyorum keşke söylemeseydimsempatiksalakcinni şimdi sürekli problem oluyor herşey ona bağlanıyor biyere çıktığımda onlamı değilmi hesabı yapılıyorkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?