- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.921
senin ki aklınca kapris yapmışkaydirigubbakcemile3 bakmış sende trip atıyorsun çark ediyor:mymeka:
yaz cimcimemm keşke bu msjı ilk başta çekseydinde bende kırılmasaydım canım diyeekaydirigubbakcemile3
ay şu sozümü tektatlıyorum
sevgilinmi var derdin var, sevgilinmi yok derdin var
şaşırdım valaa
olsa birdert olmasa atrı bir dert
doğru diyorsun canımm.. biz sabahtan beri yanyanaydıkk birbirimizi yedik.. şimdi dışarıya çıktı araba almaya 10 kere aradıı.. yemek yediğimi bildiği halde doydunmu yaptırıyımmı bişiler diye sorduu... sevgilin olsun olsunda hep dibinde olmasınn... aklinialirimsmile
sağoll bebemmsempatiksalakcinni yeşil huzur rengi zatenn.. baktıkça açar insanıızemuszemus
ee ne var ne yok gördünmüü kıss benim kahvaltı takımlarını bir fikir versene cankuşumŞeniz
valla hep böyle aslında, haksız olduğu durumlarda bi şekilde alttan alıyor, inşallah evlenincede böyle olur...
inşallahh canımm değişmezz.. ayy değişirse çok büyük hayal kırıklığı yaşar insan yaaakannehir
doğru diyorsun canımm.. biz sabahtan beri yanyanaydıkk birbirimizi yedik.. şimdi dışarıya çıktı araba almaya 10 kere aradıı.. yemek yediğimi bildiği halde doydunmu yaptırıyımmı bişiler diye sorduu... sevgilin olsun olsunda hep dibinde olmasınn... aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?