• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayy sonunda buldum talyacım hangini aldın ben morlunun fincanlarını flan daha çok beğendim
eylülcüm seninkine bayıldım off bendemi alsam acep yaaa:kedi:
güle güle kullanmak nasip olsun bebelerimmopuyorumnanaktan

talya kız senin yazdığını okumadan birinci dedimolumunekankayizsmile

kızlar iki alıntı şöyle yapılıyo birinci mesajın alıntı yap yazanın yanındakine bi kere tıklayın ikinci mesajıda alıntı yapın üstüne basın çoklu alıntılar böyle..

ayy sonunda buldum talyacım hangini aldın ben morlunun fincanlarını flan daha çok beğendim
eylülcüm seninkine bayıldım off bendemi alsam acep yaaa:kedi:
güle güle kullanmak nasip olsun bebelerimmopuyorumnanaktan

sağol canım daha güzelleri senin olsun
şu iki alıntı nasıl yapılıyo söylesene ben bilmiyorumda:utangac:

talya kız senin yazdığını okumadan birinci dedimolumunekankayizsmile

kızlar iki alıntı şöyle yapılıyo birinci mesajın alıntı yap yazanın yanındakine bi kere tıklayın ikinci mesajıda alıntı yapın üstüne basın çoklu alıntılar böyle..

kısss onu bende bilmiyorumm... ayyyy rezalettsempatiksalakcinni

bi deniyim dedim

benim annede bağırıyo heekaydirigubbakcemile
görüşürüz cnm saat 5 te gel haasempatiksalakcinni
kıss talya yavrum nere kayboldun göremiyorum seniii:gitme:

biriciğim sağol canım.. ilkini sipariş ettim bende.. gelicek bugün eve.. ayyy seni anlıyorum bu çeyiz işi acayip bişii insan aldıkça alası geliyr heekaydirigubbakcemile3

bende tesettürlü biri olarak abiye kıyafetlerde çok uğraşıyorum.kardeşlerimin düğününde filan abiye giydim.bende genelde açık alırım abiyelerimi,sonra bir kumaşçıya gidip üzerien aynı renk ve kumaştan cepken diktiririm.hazır cepkenler aynı renk bile olsa ton farklılığında çok kötü duruyor çünkü.kumaşçıdan alıp diktirdiğin zaman aynı tonda buluyorsun.üzerine göre dikilmiş oluyor ve çok da güzel duruyor.cepkenle beraber türbaınında aynı yerden diktiririm.

bende tesettürlü biri olarak abiye kıyafetlerde çok uğraşıyorum.kardeşlerimin düğününde filan abiye giydim.bende genelde açık alırım abiyelerimi,sonra bir kumaşçıya gidip üzerien aynı renk ve kumaştan cepken diktiririm.hazır cepkenler aynı renk bile olsa ton farklılığında çok kötü duruyor çünkü.kumaşçıdan alıp diktirdiğin zaman aynı tonda buluyorsun.üzerine göre dikilmiş oluyor ve çok da güzel duruyor.cepkenle beraber türbaınında aynı yerden diktiririm.

hem böyle uydurmakta zorlanır hemde iki katı fiyat öderizzkaydirigubbakcemile3

biriciğim sağol canım.. ilkini sipariş ettim bende.. gelicek bugün eve.. ayyy seni anlıyorum bu çeyiz işi acayip bişii insan aldıkça alası geliyr heekaydirigubbakcemile3
hadi güle güle kullan bebem
bundan sonrakinde ne alcenaklinialirimsmile

seni kaybetmemek için bebemmaklinialirimsmileaklinialirimsmile uça uça geldimmkaydirigubbakcemile4

yaa çok kötü böyle aşağıda kim var yok göremiyo deli oluyor insannnsempatiksalakcinni
yaa kaybetme beni bulamazsın bi dahaaklinialirimsmile
Şeniz Şeniz Şenizevet yaa aşağıda göremince insan acayip oluyo sap gibi:1ninca:

hahahayy bende öğrendim sağoll biriciğimm... çok yaşa emiiiŞeniz
:enbuyukkk:

:lepi: :lepi: :lepi:

Back
X