- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #4.941
ya bide bişey soracam ikitane alıntyı nasıl yapıyosunuz
kısss onu bende bilmiyorumm... ayyyy rezalettsempatiksalakcinni
ayy sonunda buldum talyacım hangini aldın ben morlunun fincanlarını flan daha çok beğendim
eylülcüm seninkine bayıldım off bendemi alsam acep yaaa:kedi:
güle güle kullanmak nasip olsun bebelerimmopuyorumnanaktan
talya kız senin yazdığını okumadan birinci dedimolumunekankayizsmile
kızlar iki alıntı şöyle yapılıyo birinci mesajın alıntı yap yazanın yanındakine bi kere tıklayın ikinci mesajıda alıntı yapın üstüne basın çoklu alıntılar böyle..
kısss onu bende bilmiyorumm... ayyyy rezalettsempatiksalakcinni
sağol canımm
site yine acayip oldu:ecrin_bebek:[/QUO
niye böyle oldu ki anamaqdım
annem bağırıyo işler beni bekler sonra görüşürüz by:gitme:kaydirigubbakcemile
bak çıkıyorum deyince nasılda geldinkaydirigubbakcemile3
bak çıkıyorum deyince nasılda geldinkaydirigubbakcemile3
ne yse yazmıyon talya bende çıkıp biraz iş yapayım zaten temizlik yapıyodum kaytardımaklinialirimsmile
bende tesettürlü biri olarak abiye kıyafetlerde çok uğraşıyorum.kardeşlerimin düğününde filan abiye giydim.bende genelde açık alırım abiyelerimi,sonra bir kumaşçıya gidip üzerien aynı renk ve kumaştan cepken diktiririm.hazır cepkenler aynı renk bile olsa ton farklılığında çok kötü duruyor çünkü.kumaşçıdan alıp diktirdiğin zaman aynı tonda buluyorsun.üzerine göre dikilmiş oluyor ve çok da güzel duruyor.cepkenle beraber türbaınında aynı yerden diktiririm.
hadi güle güle kullan bebembiriciğim sağol canım.. ilkini sipariş ettim bende.. gelicek bugün eve.. ayyy seni anlıyorum bu çeyiz işi acayip bişii insan aldıkça alası geliyr heekaydirigubbakcemile3
yaa kaybetme beni bulamazsın bi dahaaklinialirimsmileseni kaybetmemek için bebemmaklinialirimsmileaklinialirimsmile uça uça geldimm
yaa çok kötü böyle aşağıda kim var yok göremiyo deli oluyor insannnsempatiksalakcinni
hahahayy bende öğrendim sağoll biriciğimm... çok yaşa emiiiŞeniz
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?