- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
- #4.261

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinn sitare
hoşbuldummmm nabersiniz görüşmeyeli??
çok üzgünüm dün safacanı yolladım acayip zoruma gitti önceden böyle olmazdım ya gün geçtikçe daha zor oluyo:gitme: :gitme: nasıl bi canım yandımafoldumben
kötü örnek olmayın bizde lütfenkaydirigubbakcemile[/QUOTE,
kristalimm genel kanı buu bak sorr tüm evlii ablalarına sevgiliykenmi daha çok heycanlanıyorlardı yanlarında şimdimiisengözlerimebaksanab
ben heyacan istemiyorum ki
kızlar bugün kapıya pazarlamacıdan dönme bişiler geldi işte parfüm seti veriolarmış satış temsilcilerine kazı kazan tarzı bişi yaptılar epilasyon aleti kazandım 60 tl karşılığı falan bi dalavere sezdim ama işimede geld,i 60 a ii neyse dedim imza falan yok oyüzden aldım da ne dümen var onu anlayamadım
talya sen varya ne matrak bişisin yakaydirigubbakcemile3
talya naber yavrum fareti öldürdünüzmü![]()
İylik sağlık canımm.. sen nasılsınn bebiş nasıl yok dime bir sorunnkaydirigubbakcemile2
biz de iyiyik canım yarın doktora gitcez görcem bebişimi özledim onu :asigim:
biz de iyiyik canım yarın doktora gitcez görcem bebişimi özledim onu :asigim:
selam tatlım nasılsınnn özledim yaa safacanın gitmiş allah kavuştursun bebişim
ne kadar güzel kzıını görcen selam söyle teyzelerindenzemuszemus
a.s canım söylerim kız olduğunu erken haftalarda öğrenmiştik yarın kesinleşcek bide bi süpriz olurmuş kız diye severken bi bakıyoruz yarın doktor erkek diyo :1shok:
off be ne güzel heycanlar bunlar.. bebek doğum olayı bana hep olağan üstü gelmiştirr.. tövbe haşa ALLAHIN varlığına inanmayanlarada en büyük kanıttklava: