• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar bugün kapıya pazarlamacıdan dönme bişiler geldi işte parfüm seti veriolarmış satış temsilcilerine kazı kazan tarzı bişi yaptılar epilasyon aleti kazandım 60 tl karşılığı falan bi dalavere sezdim ama işimede geld,i 60 a ii neyse dedim imza falan yok oyüzden aldım da ne dümen var onu anlayamadım

kızlar bugün kapıya pazarlamacıdan dönme bişiler geldi işte parfüm seti veriolarmış satış temsilcilerine kazı kazan tarzı bişi yaptılar epilasyon aleti kazandım 60 tl karşılığı falan bi dalavere sezdim ama işimede geld,i 60 a ii neyse dedim imza falan yok oyüzden aldım da ne dümen var onu anlayamadım

kıss öyle herkesi yanaştırma kapıya bacaya.. ben korkarım öyle pazarlamacılardann.. yani ne bileyimm evi kontrol amaçlı geldilerse falan filan diye.. hane hırsızlık için sonrasında.. ayy ne paranoyağım heekaydirigubbakcemile4

biz de iyiyik canım yarın doktora gitcez görcem bebişimi özledim onu :asigim:

off be ne güzel heycanlar bunlar.. bebek doğum olayı bana hep olağan üstü gelmiştirr.. tövbe haşa ALLAHIN varlığına inanmayanlarada en büyük kanıtt:oklava:

kısss tubişş safiş geliyorda sen hiç gidiyomusun bakayım kıbrısa heeeaklinialirimsmile

off be ne güzel heycanlar bunlar.. bebek doğum olayı bana hep olağan üstü gelmiştirr.. tövbe haşa ALLAHIN varlığına inanmayanlarada en büyük kanıtt:oklava:

dimi ama :asigim: içimde bi canlı büyüyor.. geçen akşam ilk hareketini duydum pıt !! diye opuyorumnanaktan

Back