• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kiz cimcime senin keyfine diyecek yok anam biz gelecegimiz icin cabaliyoruz:) bulmussun zengin gocayi ohhh ne ala memlekett

hb cnm saol Allah razi olsun.. :)

kız ne zengini yine yaramı deştin bak, adam veteriner ama şuan asker bide bu lanet tarım bakanlığı atamaları şimdi yapıyomuş, temmuzda yapsaydı aşkımın memur olma ihtimali yüksekti ama şuan yok malesef :((

ebrum çok uyumlu gözüküyorsunn.. altta kotlar felan pekte bir sporuz.. birde sen şalmı takıyosun canım hep??

kız ne zengini yine yaramı deştin bak, adam veteriner ama şuan asker bide bu lanet tarım bakanlığı atamaları şimdi yapıyomuş, temmuzda yapsaydı aşkımın memur olma ihtimali yüksekti ama şuan yok malesef :((

cimcimem baytarmıı senin heriffaklinialirimsmile

tişükkür ederim şekerler
cimcimecim az nazar ette kilo alıyımmsempatiksalakcinni
kışın genelde şal takıyorum canım rahat oluyor sıcak tutuyor bide seviyorum

hee baytar, anneannem söz zamanı mesleğini sormuştu, annemde veteriner dedi, anneannem anlamadı bende baytar dedim anladı :))
Dünden beri baya canım sıkıldı şu tarım bakanlığının yaptığına, bakalım nolcek zor bu zamanda, kızlar veteriner tanıdığınız varmı iş durumları nasıl??
Sormadan etmeden aldık herifi...

hee baytar, anneannem söz zamanı mesleğini sormuştu, annemde veteriner dedi, anneannem anlamadı bende baytar dedim anladı :))
Dünden beri baya canım sıkıldı şu tarım bakanlığının yaptığına, bakalım nolcek zor bu zamanda, kızlar veteriner tanıdığınız varmı iş durumları nasıl??
Sormadan etmeden aldık herifi...

her işde bi hayır vardır canım nasipde varsa olur yaa
he sormadan aldın elimde kaldı dermiş gibi kaydirigubbakcemile3

ebrum ben hiç takamıyrum yaa.. yakıştıramıyorum kendime.. ama böyle görüncede başkasında özeniyorummsempatiksalakcinni

cimcimem yaa özel kliniklerde bulur hiç biyerde bulamazsa.. yada kendi muayehanesini açar... sende bulmuşun bunuyonn heekaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 neyse Allah'tan karakter olarak iyi biri, seviyoruz artık napalım katlancez...
Bazen sıkılıyorum ama düşününce rahatlıyorum, çünkü vardır her işte bir hayır, belkim daha iyi bi iş bulur...
Ayynen bende şal takamıyorum yakışmıyo gibi geliyo bana, ama bazı takanlara çok yakıştırıyorum

kaydirigubbakcemile3 neyse Allah'tan karakter olarak iyi biri, seviyoruz artık napalım katlancez...
Bazen sıkılıyorum ama düşününce rahatlıyorum, çünkü vardır her işte bir hayır, belkim daha iyi bi iş bulur...
Ayynen bende şal takamıyorum yakışmıyo gibi geliyo bana, ama bazı takanlara çok yakıştırıyorum

gelecekle ilgili belirsizlik benide çok sıkıyorr... rabbime sığınıyorum bende yoksa düşün düşün kafayı yer insannakannehirakannehir zaten yarım akılıyım ondanda olmayımmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

off o belirsizliklerden çektiğim kadar bişyden çekmedim ne kadar can sıkıcıdır önünü görememek
evli olmak böyle bişeymi acaba yaa eşimin işinden dolayı dunden beri morali bozuk benim ondan cok bozuk walla içim öyle cok sıkılıyorki üzülmesine daynamıyorum eğer verileri kurtaramazlarsa 1 ay görüşemeyiz diyo ya:gitme:

evet malesef bende şuan önümü göremiyorum o nedenle ne nişan tarihi, ne düğün tarihi veremiyorum.
Düğün ne zaman diye sorunca belli değil demekten bıktım.
Ebru'cum benim kuzenimde şehir dışına çıkıyo 2-3 ay gelmiyo evine anlıyorum seni...

aynı şeyleri yasadıgım için anlıyabiliyorum durumun vehametini ama herşey geçiyor ve unuutluyor canım sıkma canını zor ama biraz kulak tıkamayı dene

ayy bayılaceyimmm biraz alışveriş yapsam ii gelir aslında bana sıkıntımı baska bişe gideremezsempatiksalakcinni

aynı şeyleri yasadıgım için anlıyabiliyorum durumun vehametini ama herşey geçiyor ve unuutluyor canım sıkma canını zor ama biraz kulak tıkamayı dene

ayy bayılaceyimmm biraz alışveriş yapsam ii gelir aslında bana sıkıntımı baska bişe gideremezsempatiksalakcinni

hakkat ebrumm bin süpürgeme benimde şöyle çarşı pazar dolaşasım var atalım bir turrrkaydirigubbakcemile4

Back