• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

sitare benim bildiğim kız olduğu geç belli oluyor ultrosonda felann... eğer böyle erkenden öğrendiysen şanslısın canım.. çünkü biz yiğenlerimin cinsiyetini 5. ayda felan öğrendik..

tbsf sopaa istiyorr:oklava: kırk yılda bir geliyor ondada ceee yapıp gidiyorr :mymeka:

sitare benim bildiğim kız olduğu geç belli oluyor ultrosonda felann... eğer böyle erkenden öğrendiysen şanslısın canım.. çünkü biz yiğenlerimin cinsiyetini 5. ayda felan öğrendik..

erkekten kıza dönüyormuş da kız dedilerse kızdır diyo büyükler.. bakalım :) 3 aylıkken ben 2li testte öğrenmiştim.

burdayım hatun azcuk relax ya halamın facede görümcemlen çatışıyodum kaydirigubbakcemile3

eylüll, biricik hoşgeldinizz kızlarr

nan tbsff bu görümce yüzünden bozulcak sizin iş.. tövbe tövbee bırak kızlan uğraşmayıkaydirigubbakcemile3

bnm görümcemi de beğenmiştin ya everdik gıı görümcemi kısmeti çıktı geçen hafta.. bu akşam da iade-i ziyaret yapıcaz erkek tarafına :)

aaayyy hadi hayırlı olsun sitarem allah tamamına erdrsinopuyorumnanaktan sevindim

Back