• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ZARİFECİK resimlerini ekledimi kızlar geçen bi gelmiş mesaj atmıs yoktum ben konusamadım net alıcamıs herhalde ewe dayanamadı ayrılıgasempatiksalakcinni

cüümnetennnn günaydın bacılar...
günaydın cnma.s.
ZARİFECİK resimlerini ekledimi kızlar geçen bi gelmiş mesaj atmıs yoktum ben konusamadım net alıcamıs herhalde ewe dayanamadı ayrılıgasempatiksalakcinni

ekledi çoktan cnm yani ablası eklemişti o eklemedi sonra...bindallısı flan çok hoşuma gitti benim..bilgisayar yokmuş ama almaya çalışıyomuşsempatiksalakcinni

HAYIRLI CUMALAR HERKESE

Evet yaş geçiyo artık gelin olamda çocuk yapam dime...
Bu sabah evden çıkarken, hamam takımı gördüm kim aldı acep çok merak ediyorum...
Oh be bi masraftan daha kurtuldum :))

yap yavrum peygamberimiz evleniniz, çoğalınız buyurmuştur..

cimcime uyandığımda bende bişiler görmek istiyorum:roflol: :roflol: :roflol:

ne ayrı düşmesi kız aşkolsunolumunekankayizsmilegönüller bir olsun yeter ki...
yok bugün gitmicem yarın geliyomuş alcem şey
ee nasılsın kavga ettin mi yine enişteylekötükedihüso

yokk kızım bugün cuma ne kavgasııŞeniz hem gözüme girdii faturalı hattını kontörlüye çevirdi.. dedim faturaladan msj atmak çok lüks hemde enayilik.. okadar kontürlü hatlarda msj kampanyası varken.. faturayı ödüycek benim dedi yokk dedim yha kontörlü al yada msj cvp yazmam sana.. oda elindeki faturalyı çevirdii:sm_cool::sm_cool:

cimcimem hadi yine iyisin...
kızlar sizde kına gecesinde hediye adeti varmı.. mesela benim kınam olsa tüm akrabalar birer parça eşya getirir.. kına yakıldıktan sonra büyük tepsilerler toplanır o eşyalarrsengözlerimebaksanab

var canım var, bizde çeyizde kızın ne eksiği varsa tamamlanır, bide kayınvalidem kınada eline yüzük koyucam demiş, nişanda gelince onuda alıcaz :))

Bide bizde erkek tarafından kızın evine her gelen hediye yada yiyecek bişeyler getirir.
Geçen dayısı getirmişti, biz gittiğimizde de bana hediye verdi :))
Ben hergün gideyim o zaman :))

tüh bi ben görmemişim resimleri nyese pc alırsa ekler bi daha belki o zaman görürüm

kızlar sizin ne güzel adetleriniz varmıs bizde çeyiz sermiştik o zaman bakmaya gelenler hediye getirmişti getirmeselerdi daha iidi borcam patlaması yasamıstık dağıta dağıta anca bitirdim bi odam borcam doldu nerdeyse kaydirigubbakcemile3

cimcimem şanslıyız.. valla ben ufak tefek mutfak eşyalarını almıyorum... tost makinasıdır , çaycısıdır felan.. illaki soran olcak ne eksik var diye .. onlara kakalıycamkaydirigubbakcemile4 ne fenayım heeaklinialirimsmile

ebrum bizde porselendi borcamdı onları akraba olmayanlar getirir hani konu komşu.. ama yakınlar genelde kesenin ağzını açarsempatiksalakcinni

yakın akraba amcam dayım ablam felan onların aldıkları ayrı canım amcamın birisi camasır makinamı bulaşık makinamı almıstı bende o ewlenirken buzdolabıyla çamasır makinasını almıstım ama ödeştiksempatiksalakcinni

Bide bizde erkek tarafından kızın evine her gelen hediye yada yiyecek bişeyler getirir.
Geçen dayısı getirmişti, biz gittiğimizde de bana hediye verdi :))
Ben hergün gideyim o zaman :))

kıss bizde gelinimiz bize her geldiğinde hediye veriyorduk.. takımlar alıyorduk,ayakkabılar felan
bohça getirmeye geldiğindede çeyrek verdik yazması patiği birde yazındı pantalon keten takım aldık..

ama benim şansım yok ben gittiğimde kesin boş boş yollarlarr:olmaz:
yha bide insanın gördüğünden geri kalması çok can sıkar bizim adetler böyleyken onlar farklı davranırsa üzülürüm herhaldebilmiyorumkismile

yakın akraba amcam dayım ablam felan onların aldıkları ayrı canım amcamın birisi camasır makinamı bulaşık makinamı almıstı bende o ewlenirken buzdolabıyla çamasır makinasını almıstım ama ödeştiksempatiksalakcinni

hehehe yok canım benim amcamlar okadarda açmaz keseyiiohaoldumsmile cimriler ne olcekaklinialirimsmile
zaten beyaz eşyaları aldımda guclubacismile

Back