- Konu Sahibi MissBiricik
- #4.161
grçmişinize bir bakayım
belki bulurum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullan papatyammmmmmmmmm
yeni arkdaslar da hosgeldiniz
selam kızlar hayırlı geceler
bu topiğe ilk kez yazıyorum.:)
papatya tefal clipsoyu ne kadara aldın canım?
8litreyle 6litrenin fiyatları değişir dimi?
ya kızlar benım temmuzda inşallah düğünüm .. gelinlik aklımda var bir model topiğimizden bir arkadasımın gelinliği çok güzel hiç begenemedım nette falan ancak o kafama takıldı ama
sizlerinde karar kıldıgı gelinlik modelleri vardır tesettürlü biliyosunuz pek kolay olmuyor açık gelinliği kapatmakla ancak olabiliyor
sizler ne yaptınız gelinlik işini:)
hayırlı cumalar nasılsınız kızlar
biri faremi dediii oyhhh sen hala orda çalısıyonmu:bbo:
bugun cay ocagına giremessin sen artıkın gelsin çaylar gitsin boşlarkaydirigubbakcemile3
hergün birlikteyizde bukadar çok yanyana gelemiyoruz... şimdi ablam 2 hafta izinli diye hep dip dibeyiz.. ablam gelinceeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilekız ne güzel hergün birliktesiniz...
Ettir valla, öğrensin şimdiden
güle güle kullan cnmher zman ekledim sayfa açılmadı ya akannehir
neyse tefalin clipso varya onu aldık set bi 8 litre bide 4 ltre...bide Biev den pasta takımı aldım :asigim:
ya kızlar benım temmuzda inşallah düğünüm .. gelinlik aklımda var bir model topiğimizden bir arkadasımın gelinliği çok güzel hiç begenemedım nette falan ancak o kafama takıldı ama
sizlerinde karar kıldıgı gelinlik modelleri vardır tesettürlü biliyosunuz pek kolay olmuyor açık gelinliği kapatmakla ancak olabiliyor
sizler ne yaptınız gelinlik işini:)