• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

annesinin kuzusu beni görünce nasılda sevindi yavrum beniim:ecrin_bebek::roflol:
sus kıss talya çaktırmaaaklinialirimsmile

özlettin nan kendiniialsanaalsanasmile kıss dün ne almaya gittiğini tahmin ettimm çeyiz içinn seni gidi seniiaklinialirimsmile

ebrum patron gelmedi daha şirkette herkes kendi odasında.. gerçi gelsede kitap okumama felan bişey demiyorr sağolsunnbayanssulusmile

söz nişan vs varmı peki canım.. yoksa sende bizim gibi uzun yıllar bekleyeceklerdenmisinohaoldumsmile

talya cım bu yazın mevlam nasip ederse sön nişan olacak 2011 düğün Allah hayırlısını versin inşallah hepimiz hakkında

özlettin nan kendiniialsanaalsanasmile kıss dün ne almaya gittiğini tahmin ettimm çeyiz içinn seni gidi seniiaklinialirimsmile

ebrum patron gelmedi daha şirkette herkes kendi odasında.. gerçi gelsede kitap okumama felan bişey demiyorr sağolsunnbayanssulusmile

orma kıss talya blender alam dedim 5 tükkan gezdim hepsinde bi tane kalmış o da teşhir edilmiş...sonram neyse bi yerden alam dedim bi kontrol edipte öyle alalım dedim anaa birde ne görem alcem blendernan maydonoz çekmişler:roflol: :roflol: :roflol:amaan kalsın dedim bugün biyere sipariş ettim bakalım gelcek mi:1closedeyes:

Ben şuan 54'üm bebek olunca kaç kilo olurum Allah bilir...
Benimki hiç kilo istemiyo yaa, dün gece bile msj atmış sakın kilo alma diye :((

sanane be deseydinnalsanaalsanasmile

bizde geçen gün giderken şişkoca bir kıss yolun ortasında yürüyorduu benimki korna çaldı baktı kıs çekilmiyorr şişko çekilde geçelim diye söylendii.. br morelişim bozulduki bana demiş gibi.. dedim bende kg aldığımda böylemi diceksinn.. dikkat edersen almazsın diyor bidee eşşekk heriffalsanaalsanasmile dedim doğum vs alırsam ne olcak spor yaparsın diyy banaa:sinifsinif:

ewet kayınvalidesi demiş zati kınada özel kıyafet giyerler bizde die oda giycek hoş kıyafetleri var ama beğendim ben

biricikim saol tatlişkom yeni resimlerim makinada üşenmez gün içinde pcye atarsam eklerimzemuszemus

cimcime kız bende hamile kalmadan 53 kiloydum 11 kilo aldım 10 u gitti kaldı 1 kilo onlada mutlu mesut yasıyorum çok kilon yokmus tatlım dert etme verirsinopuyorumnanaktan

ykyy hadi hayırlısı kuzum ne güzel tarih belirlemişsinizzkaydirigubbakcemile2

cimcime bu ara fena kitap kurdu oldummm onuda bulursam alır okurum

biricik kıss ben blendır değilde hane şöyle giyinmelik bişeyler alcan sandım en özelindensempatiksalakcinni

2059.bmp

bende giyebilicekmiyim acebaaboshayallersmile

orma kıss talya blender alam dedim 5 tükkan gezdim hepsinde bi tane kalmış o da teşhir edilmiş...sonram neyse bi yerden alam dedim bi kontrol edipte öyle alalım dedim anaa birde ne görem alcem blendernan maydonoz çekmişler:roflol: :roflol: :roflol:amaan kalsın dedim bugün biyere sipariş ettim bakalım gelcek mi:1closedeyes:

maydonozmu çekmişler yuh yaniikaydirigubbakcemile3

kızlar bu nişanlılarınız çok mu fit vucutları var mirak ettimm onlarane bee size nacizane tafsiyem eşlerinze nişanlılarınıza sefgililerinize bi yerinizi bi huyunuzu beğenmiyorsanız bile sakın söylemeyin sonra a senin buran böle diyiveriyolar walla kendinizi yanlarında övün çok işe yarıyosempatiksalakcinni

sanane be deseydinnalsanaalsanasmile

bizde geçen gün giderken şişkoca bir kıss yolun ortasında yürüyorduu benimki korna çaldı baktı kıs çekilmiyorr şişko çekilde geçelim diye söylendii.. br morelişim bozulduki bana demiş gibi.. dedim bende kg aldığımda böylemi diceksinn.. dikkat edersen almazsın diyor bidee eşşekk heriffalsanaalsanasmile dedim doğum vs alırsam ne olcak spor yaparsın diyy banaa:sinifsinif:

Ayynen bezen sarılıyo diyoki sen göbekmi yaptın, geçen akşam yemek yiyoruz annem sözlüme dediki senin kilon iyi, bende yok zayıf yaa biraz kilo alsın, ben kilo alırsam laf söylemez dedim :)) oda diyoki hemen kendine pay çıkarıyon, erkekler kilosunu pek göstermez ama kadınla hemen gösteriyo diyo...
Sinir ediyo beni yaa...

kıss cimcime ben seni 60 sındır flan diye düşündüm demek balık etlisinsempatiksalakcinniben 56 yım sanki 52 gibiyim herkes zayıfsın diyo:ecrin_bebek:

yıllar önce 59'a çıkmıştım, herkes yadırgamıştı sonra bi düştüm şimdi 53-55 arasında gidip geliyorum, keşke 50 olabilsem...

maydonozmu çekmişler yuh yaniikaydirigubbakcemile3

kızlar bu nişanlılarınız çok mu fit vucutları var mirak ettimm onlarane bee size nacizane tafsiyem eşlerinze nişanlılarınıza sefgililerinize bi yerinizi bi huyunuzu beğenmiyorsanız bile sakın söylemeyin sonra a senin buran böle diyiveriyolar walla kendinizi yanlarında övün çok işe yarıyosempatiksalakcinni

kıss sevgili dedinde benimki doktora gitti kafa filmi çektirmeye:sinifsinif: inşallah çıkmaz bişeyciğieyvahedigeldismile

Ayynen bezen sarılıyo diyoki sen göbekmi yaptın, geçen akşam yemek yiyoruz annem sözlüme dediki senin kilon iyi, bende yok zayıf yaa biraz kilo alsın, ben kilo alırsam laf söylemez dedim :)) oda diyoki hemen kendine pay çıkarıyon, erkekler kilosunu pek göstermez ama kadınla hemen gösteriyo diyo...
Sinir ediyo beni yaa...

yıllar önce 59'a çıkmıştım, herkes yadırgamıştı sonra bi düştüm şimdi 53-55 arasında gidip geliyorum, keşke 50 olabilsem...

evet ama gerçekten göstermiyorlar.. kıss siz 50 li kglardan bahsediyosunuz ben hepten psikopata sardım burda koskoca 65 kgyumguclubacismile

cimcimem bindallıyı seviyorum ama altına kesinlikle çarık gibi bişi giyiyorlar yha giymem.. bizim bi kuzen giymiştii aynı ibiş gibi olmuştuu çok komikti vallakaydirigubbakcemile3

yok çarık giymicem, sarı simli bir ayakkabı almayı düşünüyorum yada terlik, terlik olursa evin içinde sonrada giyilir...
talya boyun kaç?
Boyla uyumluysa kilo sorun olmuyor

174 canımkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4 benim kemiklerim iri kaydirigubbakcemile3böyle kandırıyorum bende kendimiisempatiksalakcinni

Back