Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

iyilik canım bugün bide annemi hastaneye götürdük göz muayenesi için şimdi dayımlardayım

geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur inşallahh.. benim anneciğiminde gözleri problemli periyodik kontrolleri oluyor üçayda bir..gerçi bendede var o sorun çok zor göz ağrısı çekmekk:sinifsinif:

kocaya surat yapılırmı hiççalsanaalsanasmile

ama sabah sinir etti benii
uyuyup kalmışız uyandı bi kızdı erken kalkamıyoruz senin yüzünden diye
bende küstüm konuşmadm :))))

belki sana süpriz yapar şaşırtır:asigim: erken çıkmış baksana

ayy evin tadilatına bakmak için erken çıkmış canm he he ama süpriz de olsa fena olmas:)))

Merhaba
Talyam barışmışsınız sevindim cnm
Biz de her gün kavga ediyoruz aynen sizin gibi bazen bu sefer tamamen bitti diyorum ama bitmiyor Allah'a şükür
Bazen diyorum belki yaşımız ilerledikçe kavgalarımız azalır diyorum ama size bakarsak yaşla bi alakası olmadığını görüyorumkaydirigubbakcemile3
Bence siz biran önce evlenin cnm yakaydirigubbakcemile3

ayy konuştuk gün içinde ama hala sinirliyim talya yaa
uykunun en tatlı yerinde hadi hadi denir bide kızılır mı ya
uyus adam

ne var nan bizim yaşımızda:mymeka:

o 30 ben 24 en güzel çağımızdayızzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka bi yanada canım sabah çok kötü gördüm onu dayanamadım.. yol üstünde on kere durdu ne olur birşey de şu fabrikaya yüzüm gülerek gireyim dedi.. birde elimi tuttu dayanamadım:kedi:siz neden kavga ediyosunuz bakimCADIARZU

sağol caspers annem de her üç ayda bir kontürole gidiyo şimdi gözlerinin arkasın da hasar falan görme nasıl diye filim çekildi

ay yok cnm ikiniz de gençsiniz, bizim kadar olmasa dananiknanik:roflol:
kavga sebeplerimiz genelde kıskançlıktan oluyor bi de ben onu özledikçe ona kızıyorum sinirimi almaya çalışıyorum sanki onun bi suçu varmış gibi:bbo:
ama onu kötüleyemem her huyu güzel onun:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…