• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

uyus işte halbuki geçte kalmamıştık 15dk vardı evden çıkmamıza :)))
canm ev aldık oranın tadilatı varr
kirada oturuyorduk evimize taşıncaz inşş

hayırlı olsun canım yaasengözlerimebaksanab allah olmayanlarada versinn:Saruboceq:

ay yok cnm ikiniz de gençsiniz, bizim kadar olmasa dananiknanik:roflol:
kavga sebeplerimiz genelde kıskançlıktan oluyor bi de ben onu özledikçe ona kızıyorum sinirimi almaya çalışıyorum sanki onun bi suçu varmış gibi:bbo:
ama onu kötüleyemem her huyu güzel onun:asigim:

sanat dertlendim bakk hee:delphin:hakkat geçiyor ikimizinde yaşş millet çoluk çocuk hatta toruna karışçak ama bizzboshayallersmile

sizde uzaklıktan dert yanıyosunuz benim gibi her dakka burnunun dibinde olsunda görr:mymeka: var bende bir sorun millet yakın ister ben uzaksırnaşık şey

sanat dertlendim bakk hee:delphin:hakkat geçiyor ikimizinde yaşş millet çoluk çocuk hatta toruna karışçak ama bizzboshayallersmile

sizde uzaklıktan dert yanıyosunuz benim gibi her dakka burnunun dibinde olsunda görr:mymeka: var bende bir sorun millet yakın ister ben uzaksırnaşık şey

Sen anneni ikna etmeye bak biran önce senin de gelinlikli fotoğraflarını görelim
Aslında bunun ortası yok galiba
Her gün yakın olanlar biraz uzaklaşmak istiyorlar,uzakta olanlar her gün yan yana olmak istiyorlar
Bizim şöyle olacak 3.5 sene uzaktan sonrası hep birlikte inşAllah:Saruboceq:

Sen anneni ikna etmeye bak biran önce senin de gelinlikli fotoğraflarını görelim
Aslında bunun ortası yok galiba
Her gün yakın olanlar biraz uzaklaşmak istiyorlar,uzakta olanlar her gün yan yana olmak istiyorlar
Bizim şöyle olacak 3.5 sene uzaktan sonrası hep birlikte inşAllah:Saruboceq:

ya bizim gibi hiç oboshayallersmilemafoldumbenlmayanlar

kusura bakma cnm öz ablam olmayınca sizle konuşuyoruz kaprisimi de çekiverin bi zahmetkaydirigubbakcemile3

tabi küçükken yapmamışım şimdi yapayımlülülülülülükaydirigubbakcemile3
hiç kimse foto eklememiş kaç gündür sen ekle bari talya hadi=)

tabi küçükken yapmamışım şimdi yapayım lülülülülülükaydirigubbakcemile3
hiç imse foto eklememiş kaç gündür sen ekle bari talya hadi=)

işyerinde ne fotosu kısssempatiksalakcinni hem saldım bugünlerde kendimi azcık alışveriş yapayım yeni cicilerimle podyumlara geri dönücemhihoyyyt

Back