Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

alacağınız olsun hiç biriniz yoksenağlama

tubiş gelsede anlatsa safişle neler yaptılar azcık dedikodu yapsakkkaklinialirimsmile

bi ben varım kristalim bu kızlar kocayamı kaçtı ne ettiialsanaalsanasmile

bende geldim kızlaar, biraz reklam yapayım, Sait Çamlıca'nın yazılarını okuyordum.
Çok güzel yazıları var tavsiye ederim, her konuya değiniyor, özellikle çocuk bakımı, bende şimdiden hazırlık yapıyorum :))...

başlaa tabii başlaaaklinialirimsmile kız gerçii senin eşin çocuğada bakar senin ayakkabıları siliyormuş yhaa bebişe hayli hayli bakar sen ona okutturrsempatiksalakcinni

kristalim şey kem küm yani barıştık

Canım ona okutturuyorum :))
Özellikle Asım Yıldırım'ın anlattığı bir hikaye var "Bükçe" onu her fırsatta okutuyorum, sizde okutun işe yarıyor :))
Çünkü erkekler biraz oduncuk biliyosunuz yontmak gerekiyor, ben benimkini şimdiden eğitiyorum :))
Kız Talya ne çok tatışıyosunuz siz böyle, kimden çıkıyo tartışma

belli olmuyorki canım bir ondan bir benden berabereyiz yaniaklinialirimsmile
ama dün kesin bittii dedim çünkü oda arabada hattını attı camdan fırlattı.. sabaha kadar benimde tlf kapalıydı.. ama sabah arabada çok kötü gözüküyordu.. dayanamadım öyle görmeye:sinifsinif:

ayhh bide diyor aşkım yeni 250 kontör yüklemiştimmkaydirigubbakcemile3 dedim gel bakalım attığın yere

slmm kızlarr
ayy bi yoğun ki işler kaç gündür gelemedim ya azcık hafiflettim işleri dedim bakayım ne sohbetler yapılıo

kızlar selm ben geldim ama gidecem bi selam verim dedim :dance:

şekerim casperyim hoşgeldiniz:1hug:
evet barıştık ayhh utanıyorum artık burda konuşmaya.. ayrıl barış -tatlicadiarzu-

ben çıkıyorum kızlar sultan talya kimbilir ne alemdesiniz neyse görüşürüz öprüm hepinizi a.e.o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…