Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

oyh bu üye adım pek garipsendi koca lafı dinnemiycen her zamankaydirigubbakcemile3 şampuancım ebru şahin ben canım memnun oldumkaydirigubbakcemile3

biricikim kapanan ilk topikde vardı orayı takip ediyoduysan tanırsınnolumunekankayizsmile

anaa todishmi nişanlanıyorraklinialirimsmile

off çok acayip bir zamanlama tatlımm mevsim değişimlerinde insan hiç güzel birşey bulamıyorr.. kolay gelsin zor işinnkaydirigubbakcemile2

bu arada todish ne giyerki acebaa:kedi:

ewet talyacım pazar günü istemeye geldiler mart 21 de nişan var oda harıl harıl kıyafet arıyo eklerüm resimleri olsun nişandazemuszemus

ewet talyacım pazar günü istemeye geldiler mart 21 de nişan var oda harıl harıl kıyafet arıyo eklerüm resimleri olsun nişandazemuszemus

bi zahmet canım yhaa çok hoştu tarzı oda senin kınanda filanda çok güzel giyinmiştii çok şıktıı.... mecbur sende şatafatlı giyincen artıkkaklinialirimsmile

sana bir can feda seven ne yapmaz...
Nalan ablam ne güzel söylemiş...
Todishi bende tanıyorum, demek nişanlanıyo, hayırlısı olsun...

teşekkürler Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin ewet talyacım şık olmam lazım gerçi ben hep şıkım ama neysaaasempatiksalakcinni ükela dümbeleği oldum sempatiksalakcinni

cimcimecim Allah muhabbetinizi aşkınızı arttırsın canım aşık olmak çok güsell herkese aşk ewliliği nasip etsin Allah ım:asigim:

amin kızlaar...
Ebru'cum sen al resmini çekte bizede fikir olsun...
Bizimde haziranın başında amcamın oğlunun düğünü var, sonunda teyzemin oğlunun düğünü var, temmuzda halamın kızının düğünü var, bizde nişanı temmuzda düşünüyoru (

talyaaa nikimin yanına bak ne yazıyoaklinialirimsmile

yavru öyle her yerde söyleme üşüdüğünüaklinialirimsmile
anneni geçtim başkaları ısıtmaya çalışır felannkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cimcimem maşallahh sizden herkesler bu yaz evleniyor.. bizimde geçen sene öyleydii her hafta bir kuzeni postaladık:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…