• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

halbuki hiç istekli deil evlenmeye :D
iyiyim cimcime hazırlıklarda pek bişi yok şimdilik (: öle dışarı çıktıkça abiye gelinlik moblya filan bakıors ev tadilatta bitek (:

kızz yaz sezonunu bekle düğün zamanı kısmet zamanııkaydirigubbakcemile3

halbuki hiç istekli deil evlenmeye :D
iyiyim cimcime hazırlıklarda pek bişi yok şimdilik (: öle dışarı çıktıkça abiye gelinlik moblya filan bakıors ev tadilatta bitek (:

nişanlımısın canım sennCADIARZU allah tamamına erdirsinn opuyorumnanaktan

:D biricikkk beni korkutarak yıldıramazsın alsanaalsanasmile kaydirigubbakcemile3

Evet talya nişanlıyım 3 ay sonra düğünüm var kısmetse opuyorumnanaktan amiiinn çok saol

gitmezsen beklersin böle talipler gelsin diyeeaklinialirimsmile kızım saçmalama düğün mevlüt sohbet, hiç bir toplantıyı kaçırmıycannnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sohbetleri artık kaçırmicam ama mevlütlerede giderim hep zaten çok gezerim yolda takılıyolar zaten hep peşimeaklinialirimsmile

biricikim hanki pazar o gelip görek bizde seniaklinialirimsmile kızlar düğün nişan dedinisde arkidişimin nişanı var bi dahaki ay todishimin eski topiktekiler tanır kankimi zemuszemusne giycem die kara kara düşünüyorum şimdidenbilmiyorumkismile

[
kesin kapalı senin kısmett git baktır bir hocaya felannaklinialirimsmile

mrb şampuu hoşgeldinn...

Son düzenleme:
biricikim hanki pazar o gelip görek bizde seniaklinialirimsmile kızlar düğün nişan dedinisde arkidişimin nişanı var bi dahaki ay todishimin eski topiktekiler tanır kankimi zemuszemusne giycem die kara kara düşünüyorum şimdidenbilmiyorumkismile
todis kimdi yaa çıkaramadımbilmiyorumkismile
kesin kapalı senin kısmett git baktır bir hocaya felannaklinialirimsmile

mrb şampuu hoşgeldinn...

sus kııız:gitme:

alıntıyı siler misin canikomm

Back