- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
- #3.481
tbsf kızım seni paylaşamıyolar sevin işte:roflol:
ne paylaşaması ya bütün arızlar beni buluyo tokat show yapcam bigün :1rolleyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tbsf kızım seni paylaşamıyolar sevin işte:roflol:
ya neyi silecekler merakettim biricik söyleseneCADIARZU
yaa cnm bişi olduğu yokta bu kız dellendiriyo beniya neyi silecekler merakettim biricik söyleseneCADIARZU
ne paylaşaması ya bütün arızlar beni buluyo tokat show yapcam bigün :1rolleyes:
biriciğin foyası ortaya çıktı sorma sorma bende şok oldumakannehir
herkese kucak dolusu merhabaaaaaaaaaaaaaa merhaba size merhaba kk nün eşsiz ender değerli bayanları merhabaaaaopuyorumnanaktan
uuuuuuuuu bu nassı giriş uleyynn merhabaaa hojjgeldin be yaaa nassın??
biricigim ya verdigin siteden bisi anlamadim, nerde yazio duaaaaaaaaaaaa
cnm site güzel valla içeriklere daldım birazbiricigim ya verdigin siteden bisi anlamadim, nerde yazio duaaaaaaaaaaaa
sildim bak neyi silcem demeden anldım ve sildim bak
olabilir biricik bende yanlızım canım ne yapalım kaderimz buymuşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
öylede cnm ben iyicene sıkıldım yaa birde menfaatçi insanlar var bıkıtım bıktım:çok üzgünüm:olabilir biricik bende yanlızım canım ne yapalım kaderimz buymuşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
biriciğin ipiyle salıncakta bile sallanma yavrum sana bir abla tavsiyesi yaz kızımsengözlerimebaksanab
cnm site güzel valla içeriklere daldım biraz
hangi dua dur yeni bişi bulursam yazarım bura
aferinvereliniortakadam olcen emme uğraştırcan beni biraz:roflol: :roflol: :roflol:
biricigim ya verdigin siteden bisi anlamadim, nerde yazio duaaaaaaaaaaaa
öylede cnm ben iyicene sıkıldım yaa birde menfaatçi insanlar var bıkıtım bıktım:çok üzgünüm:
ben sorcem sana yazıyorum bi köşeye bunlarıkötükedihüso