• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ya neyi silecekler merakettim biricik söyleseneCADIARZU
yaa cnm bişi olduğu yokta bu kız dellendiriyo beni:oklava:
çok şey bi mesaj değil 3 yıldır yalnızım dedim bıktım dedimsenağlama

ne paylaşaması ya bütün arızlar beni buluyo tokat show yapcam bigün :1rolleyes:

hadi nan biricik showa beklerim seni:roflol: :roflol:

Şeker kız üzülme canım yaa, belki senin için hayırlı değildirler bide öyle düşün...
Sana yaşanmış bir örnek vereyim, beni bi komşumuz istemişti oğluna, geldiler görüştük falan, baya kaynaştık sonra annem dediki bırak bu çocuğu, bende bıraktım ama oda bende zorlandık ayrılmak için yani. Sonra o vatandaş evlendikten sonra ben çok üzüldüm tabi annemi niye dinledim diye, şimdi hakkında duyduklarım hiç iyi değil, çapkınmış gözü dışarılardaymış falan demek ben evlenseydim ben çekecektim onu.
Vardır her işte bir hayır canım...

olabilir biricik bende yanlızım canım ne yapalım kaderimz buymuşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

sen ağlama dayanamam ağlama göz bebeğim sana kıyamam....aaah ah bende yalnızım bende......sevgilileri severim ama hasret çekenler beni deli ediyor uleeeeeeeeeyynnn

olabilir biricik bende yanlızım canım ne yapalım kaderimz buymuşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
öylede cnm ben iyicene sıkıldım yaa birde menfaatçi insanlar var bıkıtım bıktım:çok üzgünüm:
biriciğin ipiyle salıncakta bile sallanma yavrum sana bir abla tavsiyesi yaz kızımsengözlerimebaksanab

ben sorcem sana yazıyorum bi köşeye bunlarıkötükedihüso

cnm site güzel valla içeriklere daldım biraz
hangi dua dur yeni bişi bulursam yazarım bura

aferinvereliniortakadam olcen emme uğraştırcan beni biraz:roflol: :roflol: :roflol:

ne diosun kızım sen ille kapışalımmı geç çeyize burdaki ender insanlara kan sıçramasını istemem doğrusu kötükedihüso

öylede cnm ben iyicene sıkıldım yaa birde menfaatçi insanlar var bıkıtım bıktım:çok üzgünüm:

ben sorcem sana yazıyorum bi köşeye bunlarıkötükedihüso

ama bebeğim seni nekadar sevdiğimi bilmiyosan burda the end yapalım hiç hoş değil alınganlıklar falan çekemem ule:oklava::CüvCüv:

ya iki saate cevap yazmıosunuz sıkılıyorum ama kapatmak zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile

Back