Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar mrb tekrardann..

tbsfem barıştık guzumm..

sabah kalktım saat 7 gibi msj atmış

önceki msj sadece günaydın
diğeride seni çok seviyorumzemuszemus

hemen indirdim yelkenleri suya
sonrada öğlen buluştuk.. ayy plansız programsızz.. son 10 dakkada hazırlandım... onada buluşçaz dediğim yere gel dedimm uça uça gelmiş canım benimm

katılyorum bayılyorum alişverişesositosositoama kapancamya pek bulamıyorum kendime gore bişey

sultanoo hani resim ben göremiyorumm:umursamaz:

yhaa bende alışveriş yapmak istiyorum heryerde manyaqq indirim var... ama paramm yokbilmiyorumkismile

heee şimdii gördüm... çok güzelmiş şişesi filan pek bir şugarrbayanssulusmile

güle gülee sıkın canımmopuyorumnanaktan

sultan sık sık gez annem senin yakında bi kısmetn çıkcak bak tuba dedi dersin benim 6.his dorukta..talya ii olmuş hade gözün aydın canım sevindim..ceylan91 bulursun kız daha masraflı oluyo ama tesettürlü eşarplar zaten bi servet gidiyo

yaa kızlar birde bakıyorumm açıklar için hep ucuz ucuz şeylerr en ünlü markalar bile %70 indirimde... ama tesettür diyince işin rengi değişiyor.. resmen yoluyorlar biziklava:

yaa kızlar birde bakıyorumm açıklar için hep ucuz ucuz şeylerr en ünlü markalar bile %70 indirimde... ama tesettür diyince işin rengi değişiyor.. resmen yoluyorlar biziklava:

ya tesettür mağazaları çok bet ya ben normal mağazalarda takılıyorum eşarpta ykmden ooohhh

kızlar yanarım yanarım neye yanarım bilirmisinizbayanssulusmile yine bir evlilik haberi aldım sülaleden bir kızz... nan bizim sülalenin bütün delileri gittii bir ben kaldım ama hiç abartmıyorum hepsi tesecilli deliikaydirigubbakcemile3

selam kızlar nabersiniz?? talyacım kesinlikle katılıyorum birde açık lar böyle tam kapalıların giyebileceği şeyleri buluyolar ben bulamıyorum çıldırazaaammmmmklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…