Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

ayy bize misafir geldii ben kaçarr.. amca oğlum geççek pcye.. hadi öptümm sonra görüşürüss

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalyaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

nen var kuzummakannehir

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben noooooooooooooooooooooldddddddddddiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????senağlama

of guzularim hastalandim ben ya 2 gündür cekiyorum, portakal yiyom cay iciyom ama daha iyi olacagima daha kötü oluyom ya, demin öle bi hapsurdumki galiba 10 kere arka arkaya, hic durmicak sandim, bi an dedimki galiba bende hani o insanlar varya 30 sne hickriyio, yada 10 sene hapsuruyo felan, öle olcam sandim ohaoldumsmile :bbo: sempatiksalakcinni

talyacan noldun anlat bakalım kızım barıştınızmı geçmişi okutma bana

talyacı çok sevindim bariştığınıza.
sultan geçmiş olsun canım nerde üşüttün kendini aşkı rarken mi çarpıldın yoksa:asigim:

he gi barismislar :jeyyar:

haha evet ask ararken carpildim eylülcüm -tatlicadiarzu-

aynen öyle eylülcüm, hastalikta kazanioz ha bide ben kumarda kazaniom, malum yani askta kaybediyorum sürekli sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…