Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kızlar yanarım yanarım neye yanarım bilirmisinizbayanssulusmile yine bir evlilik haberi aldım sülaleden bir kızz... nan bizim sülalenin bütün delileri gittii bir ben kaldımkaydirigubbakcemile4 ama hiç abartmıyorum hepsi tesecilli deliikaydirigubbakcemile3

kuzu ALLAH çirkin bahtı versin derler bilirmisinn,güzel olıyaydınnsırnaşık şey

kızlar yanarım yanarım neye yanarım bilirmisinizbayanssulusmile yine bir evlilik haberi aldım sülaleden bir kızz... nan bizim sülalenin bütün delileri gittii bir ben kaldımkaydirigubbakcemile4 ama hiç abartmıyorum hepsi tesecilli deliikaydirigubbakcemile3

canım benim noluyo hemen evlenilarda bekarlık 1numara

selam kızlar nabersiniz?? talyacım kesinlikle katılıyorum birde açık lar böyle tam kapalıların giyebileceği şeyleri buluyolar ben bulamıyorum çıldırazaaammmmm:oklava:

ben şunu bilir şunu söylerim iyi ve ucuz giyinmek için gezcen anamm... bendede o vakit yok.... bir pazar günüyle sınırılı zamanım.. yoksa varya çarşı pazar bırakmazdımmzemuszemus

ben şunu bilir şunu söylerim iyi ve ucuz giyinmek için gezcen anamm... bendede o vakit yok.... bir pazar günüyle sınırılı zamanım.. yoksa varya çarşı pazar bırakmazdımmzemuszemus

aynen öyle canımm gezicen başka bi alternatif yok yoksa kazıklan durrr ...

benim herifin ablası faceye msne falan uşağmın resimleri koymuş sen tubasın ara adamı o ablana söyle kaldırsın resimleri yoksa ben arayıııpp.................

durr bee ben anlamadımm... senin herifin ablasıı senin herifin resimlerini msnine birde face eklemiş.. sende seninkini aradın ablana söyle resimleri kaldırsın dedin bumuubilmiyorumkismile

sultan sık sık gez annem senin yakında bi kısmetn çıkcak bak tuba dedi dersin benim 6.his dorukta..talya ii olmuş hade gözün aydın canım sevindim..ceylan91 bulursun kız daha masraflı oluyo ama tesettürlü eşarplar zaten bi servet gidiyo

noluo giiiiiiiiiiii agzindan bal damliyoooooooooo delikafadulden

selam kızlar nabersiniz?? talyacım kesinlikle katılıyorum birde açık lar böyle tam kapalıların giyebileceği şeyleri buluyolar ben bulamıyorum çıldırazaaammmmm:oklava:

hosgeldin canim aramizaaa

kızlaaaaaaaaaaaaaar naptım bi
bilsenizkaydirigubbakcemile3

nördün gi :1shok:

oda mesaj atmış sil diye bende baktım teli kapalı yemezler yavrum anneni ara söyle o söylesin dedim annesini aradı şimdi neyse kim söyledi demiş buda ben kendim baktım demiş bakcam şimdi bi silmesiiiiiinn

Back