- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.352
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #3.181
ha haa bi dakka arayla gelmişiz talya
naber cnm
mutluyum, mutlusun, mutlularr:lepi:
sen nabıyon balımm.. ne var ne yok kızz almışın nevresimlerii içim gitti heeboshayallersmile
hayırdır yavru evleniyon mu yoksamsempatiksalakcinni
ne yapam gülüm yaa pazarda attım bi iki tur geldimbayanssulusmile
he hee aldım nevresimleri valla:lepi:
mrb kızlar şampunuz geldii
nasılsınız?
nasıl geçiyor pazar gününüz?
kızz barıştıkbugün birlikteydikk.. ay süperdii... floryaya gittik sahil boyu dolatık,, form istanbulda takıldık biraz, sonra trafikte kaldık eve geç kalcaz diyee stres yaptıkk, çayımızı çorbamızı içtikguclubacismilebirde birde:jeyyar:
hoşgeldin şampuu,,, biz iyiyiz sen nasılsınn... bebişler nasıl,çoluk çocuk iyisiniz inşallahh:lepi:
oh oh oh maşallah ne güzel
birde birde......? ne oldu gı zemuszemus
iyiyiz şükür cnm evde kös kös oturuyoz işte boshayallersmile
ohh ne güzel:asigim:foruma bende geleydim bugün sempatiksalakcinnibasardım ikinizi:jeyyar:kızz barıştıkbugün birlikteydikk.. ay süperdii... floryaya gittik sahil boyu dolatık,, form istanbulda takıldık biraz, sonra trafikte kaldık eve geç kalcaz diyee stres yaptıkk, çayımızı çorbamızı içtikguclubacismilebirde birde:jeyyar:
iyi yapmışsın tatlım güle güle kullan nevresimlerinide... ayy ben bugün bir çorap aldım kendime okadarrsempatiksalakcinni birde bizim yiğenesempatiksalakcinni
ohh ne güzel:asigim:foruma bende geleydim bugün sempatiksalakcinnibasardım ikinizi:jeyyar:
ee birde birde derkeeenkötükedihüso
kıss birdesii seni meraklandırmak işte... ikide bir çocuğa sapık diyon yhaaaklinialirimsmile
kesin elini flan tutmuştur:mymeka:
boşuna demiyom sana:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?