- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.721
hadi hadi yapıyonbişeylerde ondan kaçıyolar saklamaalsanaalsanasmile
sultano millete çoktaarkadaş kanka gibi davranmıycann.. niyeti varsada bu kız arkadaş diye görüyor der açılamaz sana..kaydirigubbakcemile3 olmaz öyle herkese abi kanka muhabbetiiaklinialirimsmile
demek son kurbanın doktor üç güne kalmaz bu da kaçar:roflol: :roflol: :roflol:
heeee gi sapiklik yapiyom aklinialirimsmile :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
nasilda anladin hemen :jeyyar: :jeyyar:
yok kiz öyle degil, mesela benim bi arkadasim var halil, o buraya gelmisti görüsmüstük mesela, yanimda benimde arkadasim vardi kiz, ücümüz tanisiyoz zaten.
mesela halil yaninda bi arkadasini getirmisti, öyle kastediyorum yani ortamlarda yeni insanlarla da tanisiyorum.
aslinda o halilin getirdigi arkadasda gözüm var biraz ama :jeyyar:
kendisi doktor, acaip uzun boylu ve acaip tatli :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: cokda eyi anlasmistik :jeyyar::jeyyar: selamda söylüyor arada bana, ama hadi hayirlisi :roflol::roflol::roflol::roflol: ben hic akillanmamm yaaaaaaaaa :roflol::roflol:
:roflol::roflol: pisLükkkkkkkkkkkk :roflol::roflol:
:tomato:
ama napim en fazla üç gün dayanıyolardelikafadulden
şaka tabi cnm beğendiysenn ayarlamaya çalış:jeyyar:
biriciğe bakkk kelin ilacı olsa başına sürcek birde kıza tavsiye veriyorrlülülülülülü
slm yollamakla olmaz... hemen halille tekrar buluşma planı yapın çocuğuda kapıp getirsinn... nan benmi öğretçem size bu işlerisempatiksalakcinni
biriciğe bakkk kelin ilacı olsa başına sürcek birde kıza tavsiye veriyorrlülülülülülü
kısss senden güzelmiş çocukaklinialirimsmile
ee nedimm kızım hoşlanmış yaadelikafadulden
valla bu gidişle kesin kesin yaza kalmaz bu topiçten yeni bir evllik haberi çıkar... bukadar gaz vermeye
:roflol:harbi yakışıklı çocukmuş anama söyliyimde bulsun bunu bana:roflol: :roflol:
ay ben hic begenmedim gi kafamçokkarıştı :roflol:
ay ben hic begenmedim gi kafamçokkarıştı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?