Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

anlayamıyorsun gızıımm o niyetii.. insanın aşktan gözleri görmüyor derler yhaa aynen öylee.. ama inanıyorum kızlarr bu kadar iyiniyete sizde kısa sürede bulcaksınız denginiziiopuyorumnanaktan

talyacım gerçekten aşkın gözü kör dedikleri doğru aşk gözü kör ediyo görmen gerken şeyleri göremiyosun kötü yönlerini hep iyi tarafından bakıyosun mantık uçuyo malesef

canım bak babbam değilmi babamla kahvaltıdaydık babama dedimki ben yalan söylemem söylemmemk için elimden geleni yapıyorum babbam her kes yalan söyler ben bile bazen söylüyorum dedi demekki erkekerin hepsi yalan söylüyo ve birde şu var kızlar bayanlar ilk olarak duygusallık ararken erkekğin ilk aklına gelen cinsellik miş araştırma sonuçlarının yalancısıyım allah farklı yaratmış kadın ve erkeği

evett ama birazda bu durumu frenlemek bizim elimizde... yanii erkek sınırının ne olduğunu bilmelii.. gerçi ateşle barut yanyana gelincee:kedi::kedi:

kızlarr ben önceki sevgilimle üç yıl çıktım yhaa koskoca üç yıl.. ben onu terketsemde o beni bırakmaz bırakamaz diyordum.. senden başka gelecek olanın ayağı kırılsın gelmesin diyordu... ama biz ayrıldık 1 ay sonra nişanlandı yiğeniyle.. hemde benim tanıdığım selam alıp gönderdiğim kızlaa... temmuzdada düğünleri varr... geçen zamanıma yazıkkkkk dertlendim bak şimcekk:içelim: o yüzden tanıyamıyorsunuz üç beş on... istediği kadar yıl geçsin.. erkekler çok güzel kamufle ediyorlar gerçek kişilikleriniii.. ancak evleninceee görücez ne mal olduklarınıalsanaalsanasmile

olay bizim iyiniyetimzde değil bazen iyiniyeti imtihan eder allah bazı kötülerle bunuda aklınızın bi köşesinde bulundurun malesef acı tecrübe konuşuyo :çok üzgünüm:

canım bak babbam değilmi babamla kahvaltıdaydık babama dedimki ben yalan söylemem söylemmemk için elimden geleni yapıyorum babbam her kes yalan söyler ben bile bazen söylüyorum dedi demekki erkekerin hepsi yalan söylüyo ve birde şu var kızlar bayanlar ilk olarak duygusallık ararken erkekğin ilk aklına gelen cinsellik miş araştırma sonuçlarının yalancısıyım allah farklı yaratmış kadın ve erkeği
kökleri kurusun dicem emmesempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ben de o yüzden kimseye güvenemiyorum her sözün altında bişey arıyorum zor doğru insanı bulmak hele bu devirde çok zor
evet cnm yaa hemde çok zor birine istedilerdi beni bende netten baktım hemen adını girip herif faceboook ta bir sürü kız arkadaşı var hemde yabancı flan karışık-tatlicadiarzu-benden önceside çok önemli kişinin onla bunla çok takılıyosa ben hiç başlamadan bitiririmkötükedihüso
anlayamıyorsun gızıımm o niyetii.. insanın aşktan gözleri görmüyor derler yhaa aynen öylee.. ama inanıyorum kızlarr bu kadar iyiniyete sizde kısa sürede bulcaksınız denginiziiopuyorumnanaktan

yaa cnm 17li yaşlarda olsak belki niyeti anlamayız evlilik düşünmediğimiz için ama 20 li yaşlarda daha ciddiyetli seviyeli olmak lazım heriflerle birde bu devirde:1no2:

yaa cnm niyet çok önemli ben ilk önce niyetinin ne olduğunu anlamaya çalışırım bu saatten sonra gezcek tozcak değilizyaa herifin niyeti nin eğlenmek olduğunu anlayıncada postalicankötükedihüso

evet bacim bak ben gezcek tozcak birini aramiyorum, evlenme niyetli artik bu zamandan sonra, yasim olmus 22 sonucta, ama erkekler hep ilk önce gezmek tozmak istiyor. zaten son sevgilimlede bu yüzden ayrilmistik, ben evlenmek istiyordum, o ise 3-4 yil cikariz önce diyodu düsünebiliyomusun :bbo: halbuki bastan demistim ciddi olursan gel, yoksa simdi git diye..

haklisin bacim cok haklisin, akillari fikirleri orda :bbo:

ben de o yüzden kimseye güvenemiyorum her sözün altında bişey arıyorum zor doğru insanı bulmak hele bu devirde çok zor

al bendende okadar, bende her sözün altinda baska bisi ariom, güvenemiyommmmmmmmmkötükedihüso

kızlarr ben önceki sevgilimle üç yıl çıktım yhaa koskoca üç yıl.. ben onu terketsemde o beni bırakmaz bırakamaz diyordum.. senden başka gelecek olanın ayağı kırılsın gelmesin diyordu... ama biz ayrıldık 1 ay sonra nişanlandı yiğeniyle.. hemde benim tanıdığım selam alıp gönderdiğim kızlaa... temmuzdada düğünleri varr... geçen zamanıma yazıkkkkk dertlendim bak şimcekk:içelim: o yüzden tanıyamıyorsunuz üç beş on... istediği kadar yıl geçsin.. erkekler çok güzel kamufle ediyorlar gerçek kişilikleriniii.. ancak evleninceee görücez ne mal olduklarınıalsanaalsanasmile

bak görüosun iste dimi 3 yil ciktigini bile taniyamiyosun, güvenemiyosun, biz simdi kime güvenelim kizlar ya of cok ümitsizim yaaa :çok üzgünüm:

o herifte amma karaktersizmişşakkıdı şakkıdı şakkıdı

inşllh iyi mal çıkarlaryerimseniben

hoşgeldin papatyaaaaaa.s.

çoğu insan evlenince değişi diyolar onun için nekarar üzün sürsede ilişki evlenince değişiyor herşey

evet bacim bak ben gezcek tozcak birini aramiyorum, evlenme niyetli artik bu zamandan sonra, yasim olmus 22 sonucta, ama erkekler hep ilk önce gezmek tozmak istiyor. zaten son sevgilimlede bu yüzden ayrilmistik, ben evlenmek istiyordum, o ise 3-4 yil cikariz önce diyodu düsünebiliyomusun :bbo: halbuki bastan demistim ciddi olursan gel, yoksa simdi git diye..

al bendende okadar, bende her sözün altinda baska bisi ariom, güvenemiyommmmmmmmmkötükedihüso

bak görüosun iste dimi 3 yil ciktigini bile taniyamiyosun, güvenemiyosun, biz simdi kime güvenelim kizlar ya of cok ümitsizim yaaa :çok üzgünüm:

ondan ayrıldım bir yıl geçtii aradan.. şimdiki sevdiğim girdi hayatımaa.. ben o dönem çok bunalım takılıyordumm.. bu garibim ondan yaklaşamamış bana.. sonra bi cesaretlendi giriverdi hayatıma... yani aşkı getirmek birazda elinizde... karamsar karamsar düşünmekle olmuyorraklinialirimsmile

kendine gel nan:mymeka:

durr kız bizim yarın aşk günümüzz:asigim::asigim:
iyi işte kendine gel diyom nolur nolmaz:jeyyar:

aman cnm başlamadan bitmesi en iyisi bekleyelim inşllh çıkıcak hayırlısı karşımıza:Saruboceq:olumunekankayizsmile

-tatlicadiarzu-kesicen görcekler gününükötükedihüso-tatlicadiarzu-:roflol: :roflol:

o herifte amma karaktersizmişşakkıdı şakkıdı şakkıdı

inşllh iyi mal çıkarlaryerimseniben

hoşgeldin papatyaaaaaa.s.

heee kıss biliyomusun sözlenicektik o aşamada ayrıldık..aileler filan işin içine girmişken.. belkide şimdiye evli olmuştumkafamçokkarıştı

talya atlatıyo dimi insan ben çok kötü etkilendim bu olaydan alllak bullak oldum hayatımı altüst edip çekip gitti :çok üzgünüm:

Back