- Konu Sahibi MissBiricik
- #2.741
biricik o birtanede sen zatennnopuyorumnanaktan
Allah mı konuşturuyo seni neŞeniz Şeniz Şenizeğer bişi olursa bu sözleri unutmicam bakhihoyyyt
isteyen herkes bulsun evlensin yaaa bulanda hemmen evlensin:sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biricik o birtanede sen zatennnopuyorumnanaktan
senin beğenmene ne hacet evlencek olan benim nankötükedihüso kötükedihüso
kızz nesi var akça pakça çocukkaklinialirimsmile
Allah mı konuşturuyo seni neŞeniz Şeniz Şenizeğer bişi olursa bu sözleri unutmicam bakhihoyyyt
isteyen herkes bulsun evlensin yaaa bulanda hemmen evlensin:sm_cool:
kızzz karnıma ağrılar girdi gülmektennsırnaşık şey sanki gerçekten çocuk varda kavgasını ediyozzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook nan denk gelsede çocuk görse bunları amma havalanır heee![]()
kızım biz yakınmışızda olmadı amcamın oğluna alemmm seniaklinialirimsmile aynı bizim semtte oda evi var, arabası var, ünv mezunu, üniversitede asitanlık yapıyor, boy pos varr daha ne olsun nannnsempatiksalakcinni
anam duymasın bunu hele bu yazdıklarımı vurur beni vallasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni:kedi:
hahahhayy kadın der biz sana vakit geçir diye pc aldık net bağlattık sen gittin kocamı arıyosunkaydirigubbakcemile3
öyle dese yine iyi:roflol: :roflol: :roflol:
daha k.k.yı ruyamda görürümbilmiyorumkismile
kızz ajanlıkmı yapıyor annen.. sen gittikten sonra geçmişe filanmı bakıyorr nette ne halt yedin diye nerden görcek gııızzzguclubacismile
kızlar ya kan beynime toplaştımafoldumben
ay dün geceden beri avon sip giremedim yeni kampanya bugün 4 te aktifleşti şuana kadar onunla uğraştım üç sipariş girdim yani yan 5saattir abartmıyorum ya ağlıcaktım dedim şu bilgisayarı atım camdan ateş bastı soyundum falan bi sinir oooy oy ben iyice psikopatlaştım allahım sabır ver banaaaaaaaaaaaaaamafoldumben