Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

senin beğenmene ne hacet evlencek olan benim nankötükedihüso kötükedihüso

kızzz karnıma ağrılar girdi gülmektennsırnaşık şey sanki gerçekten çocuk varda kavgasını ediyozzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook nan denk gelsede çocuk görse bunları amma havalanır heeekaydirigubbakcemile4

Allah mı konuşturuyo seni neŞeniz Şeniz Şenizeğer bişi olursa bu sözleri unutmicam bakhihoyyyt
isteyen herkes bulsun evlensin yaaa bulanda hemmen evlensin:sm_cool:

kızım biz yakınmışızda olmadı amcamın oğluna alemmm seniaklinialirimsmile aynı bizim semtte oda evi var, arabası var, ünv mezunu, üniversitede asitanlık yapıyor, boy pos varr daha ne olsun nannnsempatiksalakcinni

kızım biz yakınmışızda olmadı amcamın oğluna alemmm seniaklinialirimsmile aynı bizim semtte oda evi var, arabası var, ünv mezunu, üniversitede asitanlık yapıyor, boy pos varr daha ne olsun nannnsempatiksalakcinni

anam duymasın bunu hele bu yazdıklarımı vurur beni vallasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni:kedi:

ay dün geceden beri avon sip giremedim yeni kampanya bugün 4 te aktifleşti şuana kadar onunla uğraştım üç sipariş girdim yani yan 5saattir abartmıyorum ya ağlıcaktım dedim şu bilgisayarı atım camdan ateş bastı soyundum falan bi sinir oooy oy ben iyice psikopatlaştım allahım sabır ver banaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

ay dün geceden beri avon sip giremedim yeni kampanya bugün 4 te aktifleşti şuana kadar onunla uğraştım üç sipariş girdim yani yan 5saattir abartmıyorum ya ağlıcaktım dedim şu bilgisayarı atım camdan ateş bastı soyundum falan bi sinir oooy oy ben iyice psikopatlaştım allahım sabır ver banaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

kısss derdin avon olsun safişle ilgili sandımmmm deliii yaaasırnaşık şey

Back