Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

allahım ne var bende ya kızlaaar nerdesniz yavrularım benim sultan senin doktor işinide gördüm arada aferin kız yüksek uçuosun inşallah en hayırlısından sanada yakılır he ooh topuklu ayakabı sorunuda yok boy uzun tın tın gezersinkaydirigubbakcemile4

hahahayyy bugunüde sağ kurtardık... kısss asıl ekşın bundan sonra iki hafta sabah akşam yanlızız... diyorum hiç kavga neyim etmiyelim kırayım dizimi oturayım ne derse heee deyip geççemmzemuszemus

oooy oy nolcak benim bu halleri gülerim ağlancak vaziyetimesırnaşık şey aman ya tek derdim bunlar olsun

hahahayyy bugunüde sağ kurtardık... kısss asıl ekşın bundan sonra iki hafta sabah akşam yanlızız... diyorum hiç kavga neyim etmiyelim kırayım dizimi oturayım ne derse heee deyip geççemmzemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay alemsin ya wc ye kendimi zor atıorum bigün bi kaza yapcam sizin yüzünüzden e nevar neyok geçmişi okuyamam şimdi ya oooy bilg tikssindim ya 555555 saaat bi iş yapılırmı avon senin varyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................................

ya o reklama da gıcığım ya olaya bak bi numara 578kere değiştirilirmi

geçen gün 11880ı aradım... bormalde 118kenn acayip hoş hatunlarla beyler oluyordu tlfda ses olarak yaniii... ama artık kazmalar çıkıyorrkaydirigubbakcemile3

Back