- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.701
iyi işte kendine gel diyom nolur nolmaz:jeyyar:
kötü şeyler olcağı kesin.. az önce konuştuk çok özlemişsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ondan ayrıldım bir yıl geçtii aradan.. şimdiki sevdiğim girdi hayatımaa.. ben o dönem çok bunalım takılıyordumm.. bu garibim ondan yaklaşamamış bana.. sonra bi cesaretlendi giriverdi hayatıma... yani aşkı getirmek birazda elinizde... karamsar karamsar düşünmekle olmuyorraklinialirimsmile
heee kıss biliyomusun sözlenicektik o aşamada ayrıldık..aileler filan işin içine girmişken.. belkide şimdiye evli olmuştumkafamçokkarıştı
kiz valla bunalim felanda takilmiyorum ya, hatta aksine kendim arkadasliklar kuruyorum, nebiliyim yeni insanlarla erkeklerle tanisiyorum, arkadas olarak mesela yada sosyal olarak, ama yok tik yok arkadas. gelenler begeniyor ilk önce konusuyolar ediyolar, sonrada kaciolar ne hikmetse, biside yaptigim yokki le kafamçokkarıştı
kiz valla bunalim felanda takilmiyorum ya, hatta aksine kendim arkadasliklar kuruyorum, nebiliyim yeni insanlarla erkeklerle tanisiyorum, arkadas olarak mesela yada sosyal olarak, ama yok tik yok arkadas. gelenler begeniyor ilk önce konusuyolar ediyolar, sonrada kaciolar ne hikmetse, biside yaptigim yokki le kafamçokkarıştı
aimn cnmfisfisfishayırlısı kızlar hakkımızda
gelir gelmez ortalığı ibrbirine kattm yine :roflol: neyse acı tecrübeleri konuşturmak iyidir adımlarımızı sağlam atalım fazlada iyimser olmayalım olayların kötü taraflarınıda görelim yoksa üzülen taraf hep biz oluruz şekil a daki gibi mafoldumben
şekercim tabikide atlatıyorr... ama kendi elinde... bak ben onun nişanlandığını duydum.. ablam başladı ağlamaya ben ablamı teselli ediyorum düşünebiliyormusun
dedi arıycam ağzıma geleni söylüycem dedim hayırr.. bırak yaptığı pislik onu kokutsun.. allahım büyük... ablam bile diyordu meryem ben senin yerinde olsam intihar ederdim kesin kaldırmazdım bu kadar şeyi.. ve onun nişanlandığını duyan benle olduğunu sanıp beni tebrik ediyorlardı.. ikimiz nişanlandık sanıyordu millett:umursamaz:
üzüldümmü evet üzüldüm ama koca bir ömür gitçeğine o koca ömrümden sadece üç yıl gitti onun gibi bir pislik için..
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:
cazibene dayanamıyolar herhal:roflol: :roflol:
lan valla öyle :roflol::roflol::roflol:
ama ben biliyorum erkekler niye benden kaciyor diye
korkuyolar kizim benden bak ciddi ciddi
yani cok mantik insaniyim, cok akillica konusurum, sacma sapan konusmam,
cok deli doluyumdur ama ciddiysem asiri ciddiyimdir,
bide diyorum ya ben hayalci bir insan degilim, realimdir, yani cocuk oyuncagi aramiyorum, yuva kuracak ariyorum, erkeklerde sanirim eglencek kiz ariyor, bulamayincada kaciyolar bence benneyaptımki kötükedihüso
:a015:bnede yemeye gidiyorum sonra gelirim
güle gülee şekerim görüşürüzzzopuyorumnanaktan
biricik he kıss ne olmuş beğenmediysen değiştirelim yavruaklinialirimsmile
niye yalan söylüyon nan sennen ne hayaller kurmuştuk ne çabuk unuttun:mymeka:kötükedihüso
ne hayalleriii nannn hop ne oluyorr kıssssbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?