Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

oooff ooffffff niye bizsenağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

sositososito sositososito sositososito

delirmeyin kızlar aşk diye bişey yok yalan dolan hepsi aşka falan inanmayın yok öyle bişey olsaydı ben bu gün bu halde olmazdım hepsi şerefsiz

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
ağlama kuzum kader utansın:teselli: :teselli: :teselli:
delirmeyin kızlar aşk diye bişey yok yalan dolan hepsi aşka falan inanmayın yok öyle bişey olsaydı ben bu gün bu halde olmazdım hepsi şerefsiz

ne demek aşk varda bize yoksenağlama senağlama senağlama senağlama

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

canım benim sendemi terkedildin benm gibi :teselli: :teselli: üzülme hepsi şerefsiz bunların güçlü olmamız lazım bizi zavallı konumuna düşüremezlerintikam gününü beklesin o ben yapacağımı biliyorum ona kötükedihüso sıra bende elde edip tekrar tekmeyi ben vuracam ona

ben hesap sormasam bile allaha havale ettim iyiniyetim ortadaydı iyiniyeti kullananlar öteki dünyada yer edinebilirmi diye düşünüyorum

Allah vizdansizların eline düşürmesin

aminn kötükedihüso
bu erkeklerin hepsi serfsiz afedersiniz, inaninki zerre kadar güvenim yok hicbir erkege, her dediklerinin altinda yalan dolan yatiyor. herseye köprüyü gecene kadar, elde ettimmi sevgide bitiyor saygida ilgide.. kötükedihüso

rabbim hayirli insanlar cikarsin karsimiza.. :çok üzgünüm:

biricigim cok haklisin ask varda bize yok senağlama

aminn kötükedihüso
bu erkeklerin hepsi serfsiz afedersiniz, inaninki zerre kadar güvenim yok hicbir erkege, her dediklerinin altinda yalan dolan yatiyor. herseye köprüyü gecene kadar, elde ettimmi sevgide bitiyor saygida ilgide.. kötükedihüso

yaa cnm niyet çok önemli ben ilk önce niyetinin ne olduğunu anlamaya çalışırım bu saatten sonra gezcek tozcak değilizyaa herifin niyeti nin eğlenmek olduğunu anlayıncada postalicankötükedihüso

aminn kötükedihüso

canım bak babbam değilmi babamla kahvaltıdaydık babama dedimki ben yalan söylemem söylemmemk için elimden geleni yapıyorum babbam her kes yalan söyler ben bile bazen söylüyorum dedi demekki erkekerin hepsi yalan söylüyo ve birde şu var kızlar bayanlar ilk olarak duygusallık ararken erkekğin ilk aklına gelen cinsellik miş araştırma sonuçlarının yalancısıyım allah farklı yaratmış kadın ve erkeği

aminn kötükedihüso

ben de o yüzden kimseye güvenemiyorum her sözün altında bişey arıyorum zor doğru insanı bulmak hele bu devirde çok zor

yaa cnm niyet çok önemli ben ilk önce niyetinin ne olduğunu anlamaya çalışırım bu saatten sonra gezcek tozcak değilizyaa herifin niyeti nin eğlenmek olduğunu anlayıncada postalicankötükedihüso

anlayamıyorsun gızıımm o niyetii.. insanın aşktan gözleri görmüyor derler yhaa aynen öylee.. ama inanıyorum kızlarr bu kadar iyiniyete sizde kısa sürede bulcaksınız denginiziiopuyorumnanaktan

Back