Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

heheyyyyttt şimdi habu resim nasıl kaldırılıyo biricik görmeden siliyim:roflol:

hoşbulduk Biriciğim hayırlı olsun topiğimz...

Cankız çok güzel olmuusn maşallah

Talyacım al bohçanı kaç bncde aklinialirimsmile

ayy tbsf gülmekten baydın beni o ne biçim karalama kız:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sanki anaokuluna giden çocuğun önüne koymuşuz resmi o da karalamış:roflol:

dip not:alınma haa ben böyleyim hep tanıdıkça anlarsın

papatya valla zaten acayip gaza gelen bi yapım var kaç demeyin akşam direk giderim oğlanın evine:sm_cool:

tbsf hoş kızsın.. seninde vardı sevdiceğin diye hatırlıyorum hemde akraba boşuna kapmamış seni.. bu arada hakkatten sanki yeni değilde uzun zamandır kapalıymışsın gibi bir havan var.. msjın altında edit diye bölüm var oraya tıklayıp msjındaki resmi silebilirsin canım...

kızım ben bilgisayar programcılığı mezunuyum hahhaaaayt garaladım öle gene bişeler yüzümü örtsün yeter sana varya kahkahalarla güldüm ya ne matrak şeysin öle alınmam benkaydirigubbakcemile5

canımaaa yerim seni ben az bu biriciğede bişeler öğretin opuyorumnanaktan

nan biricik ne hızlısın tam yazmıştım nasıl silcek diye kıza eeee gençlik işte ben yazana kadar sen kaç cvp vermişsinn:hooray:

kızım ben bilgisayar programcılığı mezunuyum hahhaaaayt garaladım öle gene bişeler yüzümü örtsün yeter sana varya kahkahalarla güldüm ya ne matrak şeysin öle alınmam benkaydirigubbakcemile5

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

var vaaar olmazmı körolası montla yemek yedirdi bana hastaaaa kapalı olmanın anlamı oymuş üstümdede babanemin gibi 5 beden büyük kazak vardı lanet ay sinirlendimklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…