- 1 Ekim 2009
- 1.556
- 18
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
heheyyyyttt şimdi habu resim nasıl kaldırılıyo biricik görmeden siliyim:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulduğunda gelip yine burda ağlaşmazsın inşallah bizim gibisırnaşık şey
bayıldım ya bunlara:asigim:sendemi yeni kapandın tatlımsositososito
heheyyyyttt şimdi habu resim nasıl kaldırılıyo biricik görmeden siliyim:roflol:
hayırlısı herşey bizim için gülmekle ağlamak kardeşmiş belki mutluluktan ağlarımopuyorumnanaktan:asigim:
ayy tbsf gülmekten baydın beni o ne biçim karalama kız:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:sanki anaokuluna giden çocuğun önüne koymuşuz resmi o da karalamış:roflol:
dip not:alınma haa ben böyleyim hep tanıdıkça anlarsın
papatya valla zaten acayip gaza gelen bi yapım var kaç demeyin akşam direk giderim oğlanın evine:sm_cool:
tbsf hoş kızsın.. seninde vardı sevdiceğin diye hatırlıyorum hemde akraba boşuna kapmamış seni.. bu arada hakkatten sanki yeni değilde uzun zamandır kapalıymışsın gibi bir havan var.. msjın altında edit diye bölüm var oraya tıklayıp msjındaki resmi silebilirsin canım...
kızım ben bilgisayar programcılığı mezunuyum hahhaaaayt garaladım öle gene bişeler yüzümü örtsün yeter sana varya kahkahalarla güldüm ya ne matrak şeysin öle alınmam benkaydirigubbakcemile5
papatya valla zaten acayip gaza gelen bi yapım var kaç demeyin akşam direk giderim oğlanın evine:sm_cool:
tbsf hoş kızsın.. seninde vardı sevdiceğin diye hatırlıyorum hemde akraba boşuna kapmamış seni.. bu arada hakkatten sanki yeni değilde uzun zamandır kapalıymışsın gibi bir havan var.. msjın altında edit diye bölüm var oraya tıklayıp msjındaki resmi silebilirsin canım...