Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

var vaaar olmazmı körolası montla yemek yedirdi bana hastaaaa kapalı olmanın anlamı oymuş üstümdede babanemin gibi 5 beden büyük kazak vardı lanet ay sinirlendim:oklava:

hahahhaayy bu erkekler hep böyle yanındaykende baş başa olduğunuzda montu çıkarda rahat et diyordur kesin... ne çakallar yha benimkinden biliyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile

koyarım cnm koyduğum gibide silerim
sende eklesene cnm bi tane yüzün açık merakımız gitsin

kupa beniiimm:hooray:

hee kıss bugün gönlümün bütün kupaları senin şu topiği açtın güldürdün beni allahta seni güldürsün.. valla yanaklarım ağrıdı delimi bu diye bakıyorlar bana burdakiler:hooray::hooray:

hahahhaayy bu erkekler hep böyle yanındaykende baş başa olduğunuzda montu çıkarda rahat et diyordur kesin... ne çakallar yha benimkinden biliyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile

:roflol::roflol::roflol::roflol:matrak hatunlar gülmekten yıkldım

siiil ben bile gördüm sil kız o ne yüüzün gözün açık ayıp annem çalarlar neme lazım maşşallllaaahh çok güzelssin :nazar:

24 bende tatlım:)

papatya gülme valla öyle arabada montu çıkar rahat et der incekken montunu giyde in der.. manyaq daracık yerde upuzun montu giy çıkar kolayda sankiibilmiyorumkismile

biricik kızz sende kara kaş kara göz hoş hatunsun... verdim notumu kalmazsın evde:lepi:

Back