- 3 Mayıs 2009
- 6.508
- 3.350
- 398
- Konu Sahibi MissBiricik
hayırlısı herşey bizim için gülmekle ağlamak kardeşmiş belki mutluluktan ağlarımopuyorumnanaktan:asigim:
inşallah diyelim yaş kaç canımsempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı herşey bizim için gülmekle ağlamak kardeşmiş belki mutluluktan ağlarımopuyorumnanaktan:asigim:
koyarım cnm koyduğum gibide silerimbirick bende seni merka ediyorum sende koysana kankim
nan biricik ne hızlısın tam yazmıştım nasıl silcek diye kıza eeee gençlik işte ben yazana kadar sen kaç cvp vermişsinn:hooray:
tbsf çok güzelsinn bayanssulusmile
var vaaar olmazmı körolası montla yemek yedirdi bana hastaaaa kapalı olmanın anlamı oymuş üstümdede babanemin gibi 5 beden büyük kazak vardı lanet ay sinirlendimklava:
inşallah diyelim yaş kaç canımsempatiksalakcinni
hahahhaayy bu erkekler hep böyle yanındaykende baş başa olduğunuzda montu çıkarda rahat et diyordur kesin... ne çakallar yha benimkinden biliyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile
koyarım cnm koyduğum gibide silerim
sende eklesene cnm bi tane yüzün açık merakımız gitsin
kupa beniiimm:hooray:
annem kurban olurum sanaaa haha bayanssulusmilebayanhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/bayanssulusmile.gifssulusmile bileydim önceden koyardım sevindirik oldum
koyarım cnm koyduğum gibide silerim
sende eklesene cnm bi tane yüzün açık merakımız gitsin
kupa beniiimm:hooray:
hahahhaayy bu erkekler hep böyle yanındaykende baş başa olduğunuzda montu çıkarda rahat et diyordur kesin... ne çakallar yha benimkinden biliyorumaklinialirimsmileaklinialirimsmile
hee kıss bugün gönlümün bütün kupaları senin şu topiği açtın güldürdün beni allahta seni güldürsün.. valla yanaklarım ağrıdı delimi bu diye bakıyorlar bana burdakiler:hooray::hooray:
22 canım sen