• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

aaaaaaaaaaay yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm çok mutluyummmmm ooohhhhopuyorumnanaktan

sırnaşık şey:teytey::teytey:

kız deme öyle kaç gündür giriyom kkya diğer topiğe bakıyom ölü evi gibi tövbe tövbe akannehirı bunaldım anammm dağıtayım biraz bu topiğide kapatmadansırnaşık şey:teytey::teytey:
korkma yavrii bişicik yapamazlar buraya ben varımkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsokapatırlarsa bi daha açarım:roflol:özgürüm
aaaaaaaaaaay yüklediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm çok mutluyummmmm ooohhhhopuyorumnanaktan

sonundaaaasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

tbsf nedir bu hayalindeki gelinlikmiboshayallersmile bu modeli bayadır görüyorum topiklerde ama bana daha çok nişanlığa yakışır gibi geliyor.. zarifenin nişanlıkta buna benziyordu yha:jeyyar::jeyyar:

cimcimem bunun ortası yok uzak yakın farketmiyor.. benimkide burnumun dibinde aynı işyerinde ama sabah öğle akşam üç öğün kavgadelikafadulden

korkma yavrii bişicik yapamazlar buraya ben varımkötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsokapatırlarsa bi daha açarım:roflol:özgürüm

sonundaaaasempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol tatlım sayende çözdüm bu işi artık koyar dururum

koy cnm yüzünü karala yada kaldırırsın sonra açıp koy yüzünüguclubacismile

yaaa çalarlarmı ki anaaaam facede bi grup var türban düşmanı ağzımı bozdurcak tövbe rabbime neyse adam kapalı kızları çekip çekip koymuyş sapık herif nasıl karalıyım yüzümü

Back