- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.081
yok canım ayırıyız. ne kadar iyi olsak da öyle bi hata yapmam fazla muhabbet tez ayrılık getirir mazallah :)
evet önceleri kaynanam oğlunun evlendiği fikrine alışıncaya kadar nerdeyse gelip aramıza yatcaktı. her gün arardı özellikle geceleri :)) paşam nasılsın aç mısın açıkta mısın napıosun diye. ben de bi gün dayanamadım artık dedim. yahu koca adam niye aç olsun açıkta kalsın. hem ben kaya kovuğundan mı çıktım canım ala ala bi gün bnm anam arayıp kızım ne haldesin kocan sana bakabiliyo mu diye aradı mı dedim. eşim de tavrını koydu bn gayet iyiym anne eşim bana çok iyi bakıyo dedi zamanla sustu.
çünkü eşim ezdirmiyo saolsun baktı kaynanam pabuç pahalı bu gidişle oğlunu kaybetcek karışmıyo bize. gidersek gidiyoruz yani. bugün de bildiğiniz gibi kuran vardı kaynanam da dün akşam kontrol eder gibi aradı gelcen mi diye inadına gitmedim aramasaydı gidiyodum aradı gıcık oldum. öyle yani. ben biraz rahat şımarık büyüdüm ondan heralde .istemediğim bişiyi kimse yaptıramaz bana.
vaaaaaaaaaaaaaş geline bak alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis
siteree:hooray: seninki yine iimiş benim halam oğlunun düğün akşamı başladı ağlamaya ve aynı sitede evleri neyse geline gece üstünü ört üşümesin dermiş:teytey:
ay canım benimkide öyle bi evin tek çocuğu :gitme:
kaynanam şimdiden diyor evlenin hemen torun sevecem ben
siz dert etmeyin ben alır gelirim eve bakarım ne bezler mamalar var demiyor mu alsanaalsanasmile sinirden köpürüyorum (kaynanamgil ordu da biz istanbulda olucaz nasipse de)
ama Allahtan nişanlım cevabını veriyorda rahat nefes alıyorum, yoksa sinirimden ölürüm
siteree:hooray: seninki yine iimiş benim halam oğlunun düğün akşamı başladı ağlamaya ve aynı sitede evleri neyse geline gece üstünü ört üşümesin dermiş:teytey:
haksız mıyım ama bu yaptığım terbiyesizlik değil kendini ezdirmemek bence. kaynana olması bizim kararlarımıza iç işlerimize karışma hakkını vermez ki..
bnm görümcem de bebek manyağıdır içinde kötülük yok bilirim ama evlendiğimziden beri kaynanamdan beter yeğen istiyorum hadi bebek doğur derdi bi gün yine dedi dayanamadım artık dedim yaşıtız en azından ben evliyim. sen sev diye ben çocuk mu doğurcam çok çocuk istiyosan evlen de sen doğur.
o da yani çoooooooooook abartmiş
bnm görümcem de bebek manyağıdır içinde kötülük yok bilirim ama evlendiğimziden beri kaynanamdan beter yeğen istiyorum hadi bebek doğur derdi bi gün yine dedi dayanamadım artık dedim yaşıtız en azından ben evliyim. sen sev diye ben çocuk mu doğurcam çok çocuk istiyosan evlen de sen doğur.
haksız mıyım ama bu yaptığım terbiyesizlik değil kendini ezdirmemek bence. kaynana olması bizim kararlarımıza iç işlerimize karışma hakkını vermez ki..
cidiimisn ya nasıl dediiinnn inanmıorum ben dona kalırım oan hiç cevap vermem:1shok:
kız napsın ya bide bizim sülalede erkekler evlenince 1000 kat değerlenir ya bende çok kıskancım kardeşim 16 yaşında sevgilisi olsun bi kök söktürüorum ama elimde diiil ya acayip zoruma gidio bunarın birlikte takıldığı parka gidipp aaaa aşkım die aliye sarılmadımmı kızı arayıp haşlamadımmı napem ya ablalık aaah ahkafamçokkarıştı
kızlar ben çıkıyorum oruçluyum hazırlık yapacam annemde başımın etini yiyo kalk diye Şeniz
saana yapılınca hoşlanmıyon ama dayaklıksın tamklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?