Tesettürlü Tesettürsüz Farketmez Haydi Gelinler Buyrun Sohbete...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
küsme kuzum gel buraya gel süprizzzzz olumunekankayizsmile

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

neden ayrımcılık yapıosun bak bende yengecim nekadar sevimliyimkötükedihüsosenağlama

boshayallersmile
sevimli yengecim gel gel hadi zemuszemus olumunekankayizsmile

benim aşermelerim biraz azaldı ay 2 ay kocişim ne çekti. kayınpederim bile seferber oldu he.

bi ara ekşi çekiyodu deli gibi turşu yedim. zaten frambuazlı pasta manyağıyım her daim olsa yerim kaç gece saldım kocişimi sokaklara pasta bul bana diye. canım yeşil erik çekti kayınpederim sipariş verdi getirtti o zmaan hiç canım istemedi yemedim falan. baya uğraştırdım milleti. geçen gün de üzüm gördük avm de kg bilmem kaç para aldırdım adama daha 2-3 tane yedim yemedim gittiğmiz misafirlikte unuttuk.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende öle istiodum canim ya genc anne olmak istiyodum ama diyodumki evlendikten 2 sene sonra yaparim, 2 sene önce gezerim rahat rahat felan ama. okadar bekliyemem artik ya fisfisfis
aman bacim sende evlenmek icin iyi yastasin hem bak seneye evleniyomussun ne güzel iste :çok üzgünüm: bizde bi aday bile yoooooooooook :çok üzgünüm: aynen dedigin gibi kismet canimmm :1hug:

hele $o sapigaaaaaaaaaaaaaaaa :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ay canım seninkiler iyi yardımcı olmuş inşAllah bizimkilerde öyle olusun:Saruboceq:

git kızım git senin notunu verdim çık hayatımdan listeden sildim evde kal kötükedihüso bu topikte hiç tartışma yaşanmıo maşallah ya hadi sultan kötükedihüso dıkşııınnn:tomato:

bana anlatsana püf noktalarınıkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…