- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #2.001
kızlarr sohbet güzel ama masam öyle dağıldı ki mause oynamıyo artık ben biraz kaaçr toparlanam da gelem
ayyy negüzel ya allahım hayırlı evlat etsin sağlıklı mutlu hanım bi kızmız daha olsun inş:sm_cool::sm_cool:
e neler yapıyosunuz bakalım
aminnn tatlım ağzın bal yesin emi:1hug::1hug:
e neler yapıyosunuz bakalım
hayırlı günler kızlar bu günü hayır içinde geçirmemiz duası ile nasılsınız:Saruboceq:
benimde canım bişey istedimi yemeden duramam aradan 1 hafta geçse bile unutmam, yemeden rahatlayaymam yani..
Kocacım hamileliğimde yandı artık :)
ölme öp opuyorumnanaktan
ya bal demeyin buara ne görsem duysam canım çekio ya ben şimdiden böleysem nası bi hamile olcaktım geçen bi üyenin adı hamiş var sölemiyim gördüm aaay kriz geldi anam dedim nolur ara bul getir kaydirigubbakcemile
kizlar herkese selammmmmmmmmmmmmmmm, herkesin kandili mübarek olsun, bütün dualarimiz hayirlisiyla kabul olsun insallah, günahlarimiz affedilsin
kizlar bu gece cok acayip bir rüya gördüm ya,
2 tane oglum varmis, birini yeni dogurmusum, ötekide daha kücük ama,
ama evli degilmi$im, sadece imam nikahliymisim, nisanliymisim galiba kafamçokkarıştı
diyomu$umki
"hic böyle hayal etmemistim dügünümü, dügünümü cocuklarimlami yapcam" diyip üzülüyormusum bi yandan.
sonrada kendimi mahkemede buluyorum, o cocuklarimin babasindan bosaniyormusum. ulen evli degilimki nasil bosaniyorum. kafamçokkarıştı
cok ilgincti hayirdir insallah
ama annelik duygusu cok farkliymis, bebeklerimi cok seviodum herkesten koruyordum :asigim:
:roflol::roflol: tmm canim zaten ben galiba evlenir evlenmez cocuk yapmam lazim, gec kaliyorum ya 22 yim ve hala koca adayi bile yoooooooooooooooook delikafadulden delikafadulden
kız ne yoksa bilmediğimiz bişeymi var.. laf aramızda bende aynıyım yengem hamile idi o bişey istemezdi onun yerine ben her gördüğüme istiyorum hele cips reklamlarına dayanamıyorumcokacimcoook
hele $onaaa.. dünden razi aklinialirimsmile Şeniz
selenay san küstüm kızım karşında koyu bi yengeç var kiiiin :umursamaz:
kız ne yoksa bilmediğimiz bişeymi var.. laf aramızda bende aynıyım yengem hamile idi o bişey istemezdi onun yerine ben her gördüğüme istiyorum hele cips reklamlarına dayanamıyorumcokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?