- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.701
Bir gözlüğüm bile yok
Bir gözlüğüm bile yok
sağol canım teşekkür ederim
fatih Çarşamba pazarı, ben de hep pazarları söylüyorum heefatih' te çok pahalı yerler de var, uygun olan yerler de. Mesela ben dün lacivert bi pardesü giyidim, çok rahat hissediyorum kendimi onunla fotoda belli değil modeli boydan çekmedim ama fatih ismailağa'dan aldım geçen yaz hem de 40TL ama o kadar severek kullanıyorum ki
Pazarları soruyorum ki zatenTamam canım fatih aklımda pendik falanda uygun diyorlar ama :26:Burda ne elbise bulabiliyorum hiç istediğim şeyler yok :26:
bır kedı bıle yok der gıbı allah sneı emıceydacım emın onune esımle konsım ayarlıyalım gıdelım kız bıgun hehehe ben gecen sene sallarımı ordan aldım 10 tl burda 15 tl ıdı ozman dusun orası uygun
skopca canım ben genelde alısverısımı umranıyeden yapıorum teseture uygun kıyafet cok ama bende oyle ahım sahım ne yalan soylım bı kapalılıgım yok yazın taytlardan vaz gecemıorum pantalon sıkıor boguyorlarmıs gıbı gelıor bana
bır kedı bıle yok der gıbı allah sneı emıceydacım emın onune esımle konsım ayarlıyalım gıdelım kız bıgun hehehe ben gecen sene sallarımı ordan aldım 10 tl burda 15 tl ıdı ozman dusun orası uygun
skopca canım ben genelde alısverısımı umranıyeden yapıorum teseture uygun kıyafet cok ama bende oyle ahım sahım ne yalan soylım bı kapalılıgım yok yazın taytlardan vaz gecemıorum pantalon sıkıor boguyorlarmıs gıbı gelıor bana
daha yeni kapanmışsın sen canım zamanla tarzın daha iyi oturacaktır. Ben gözlüğü çok sverim ve inan çoğunlukla gözlüğü gözüme takmak için değil de başörtüye aksesuar olsun diye takıyorum ahanda itiraf ettim
Pazarları soruyorum ki zatenTamam canım fatih aklımda pendik falanda uygun diyorlar ama :26:Burda ne elbise bulabiliyorum hiç istediğim şeyler yok :26:
Gidelim canımcımmkocam beni 3 yerden uzak tutuyo gerçi 1- Eminönü 2- fatih 3- IKEA gidince çıkmak istemiyo insan
Gidelim canımcımmkocam beni 3 yerden uzak tutuyo gerçi 1- Eminönü 2- fatih 3- IKEA gidince çıkmak istemiyo insan
Tayt mıÇılgın kız seni Eminönüde aklımda tamam:87::87::87:
Şaka yapıyorum canımGözlük alacağımda bakalım ne zaman normaldede gözlük kullandığım için numaralı mı alsam acaba
bızım burda 10 tlemın onunden alımısdım yıne 10 tl ye
Kız fatih Çarşamba pazarı çok güzel bir de sosyete pazarı var ama ben hiç gitmedim oras daha süpermiş yenibosna'da mı yeşilköy'de mi ne bilen varsa desin kızlar ayy toplaşıp oraya da gitsek ne iyi olar
heheh benımkı gıbı bende gırınce gozum donuyur
bennde aldım 3 tane onlardan ama diğerleri gibi durmuyor ki canım yaa.. :/
ipekevi sordum 100 lira yaçok geldi
armanda şallar var onlarda 60 :/
:86::86::86:
Dün ıkea'ya gittim, kocam taklidimi yapıyor koptum gülmektendiyor ki; 'aşkım şaşı olanı gördüm ama bir gözün sağa, diğer gözün sola baktığını ilk sende gördüm' napalım yaa biz kadınlar böyleyiz işte seviyoruz alışverişi
Bende yolda mağazalara bakmaktan hep ayağım takılıyor önüme bakmadığımdan Allahtan eşime tutuyor
:86::86::86:
Dün ıkea'ya gittim, kocam taklidimi yapıyor koptum gülmektendiyor ki; 'aşkım şaşı olanı gördüm ama bir gözün sağa, diğer gözün sola baktığını ilk sende gördüm' napalım yaa biz kadınlar böyleyiz işte seviyoruz alışverişi
Kız fatih Çarşamba pazarı çok güzel bir de sosyete pazarı var ama ben hiç gitmedim oras daha süpermiş yenibosna'da mı yeşilköy'de mi ne bilen varsa desin kızlar ayy toplaşıp oraya da gitsek ne iyi olar
Tamam canım İstanbulda olsam gelirdim
kızlar beklerim Yeşilköy pazarınaBen Florya dayım devamlı gidiorum Ucuz ve kaliteli şeylerde var pahalısıda var her bütceye göre
bu arada pazara hep tek çıkıyorum sap gibi hiç sevmiorum yalnız dolaşmayıcümbür cemaat dolaşırız ellemediğimiz hiç birşey kalmaz tezgahlarda
Bende artık tek çıkacağım gibi eşimin işleri yoğun gündüzz çıkamıyoruz dün çıktık saat 9 du mağazalar kapanmıştı bugünde çıakcaktık güya İstanbula mı kaçsam alışverişe