Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Bir gözlüğüm bile yok

bır kedı bıle yok der gıbı allah sneı emı ceydacım emın onune esımle konsım ayarlıyalım gıdelım kız bıgun hehehe ben gecen sene sallarımı ordan aldım 10 tl burda 15 tl ıdı ozman dusun orası uygun

skopca canım ben genelde alısverısımı umranıyeden yapıorum teseture uygun kıyafet cok ama bende oyle ahım sahım ne yalan soylım bı kapalılıgım yok yazın taytlardan vaz gecemıorum pantalon sıkıor boguyorlarmıs gıbı gelıor bana

Bir gözlüğüm bile yok

daha yeni kapanmışsın sen canım zamanla tarzın daha iyi oturacaktır. Ben gözlüğü çok sverim ve inan çoğunlukla gözlüğü gözüme takmak için değil de başörtüye aksesuar olsun diye takıyorum ahanda itiraf ettim

Pazarları soruyorum ki zatenTamam canım fatih aklımda pendik falanda uygun diyorlar ama :26:Burda ne elbise bulabiliyorum hiç istediğim şeyler yok :26:

Gidelim canımcımm kocam beni 3 yerden uzak tutuyo gerçi 1- Eminönü 2- fatih 3- IKEA gidince çıkmak istemiyo insan

Tayt mı Çılgın kız seniEminönüde aklımda tamam:87::87::87:

Şaka yapıyorum canımGözlük alacağımda bakalım ne zaman normaldede gözlük kullandığım için numaralı mı alsam acaba

Pazarları soruyorum ki zatenTamam canım fatih aklımda pendik falanda uygun diyorlar ama :26:Burda ne elbise bulabiliyorum hiç istediğim şeyler yok :26:

Kız fatih Çarşamba pazarı çok güzel bir de sosyete pazarı var ama ben hiç gitmedim oras daha süpermiş yenibosna'da mı yeşilköy'de mi ne bilen varsa desin kızlar ayy toplaşıp oraya da gitsek ne iyi olar

Gidelim canımcımm kocam beni 3 yerden uzak tutuyo gerçi 1- Eminönü 2- fatih 3- IKEA gidince çıkmak istemiyo insan

Bende gideceğim bugün ikeya kocaman bardaklar alacağım
Dün ykm ye baktım çok güzzel elbiseler var tunik olarakta kullanılabilir ama üzerine birşey almak lazım hırka bulamıyorum ya ince oluyor ya hani tril tril uzunlardan bulamadım gitti

Biliyorum kuzum Numaralı alırsan daha iyi olur tabii canım göz sağlığın açısından

heheh benımkı gıbı bende gırınce gozum donuyur

:86::86::86:
Dün ıkea'ya gittim, kocam taklidimi yapıyor koptum gülmekten diyor ki; 'aşkım şaşı olanı gördüm ama bir gözün sağa, diğer gözün sola baktığını ilk sende gördüm' napalım yaa biz kadınlar böyleyiz işte seviyoruz alışverişi

bennde aldım 3 tane onlardan ama diğerleri gibi durmuyor ki canım yaa.. :/

ipekevi sordum 100 lira ya çok geldi

armanda şallar var onlarda 60 :/

İpekevi pahalı gerçekten ama benim 20 tl'ye aldığım şal (fotoğraftaki olan) çok hoşuma gitti. BU da kaymıyor, rahattı.. Armanda düşünüyorum 1 tane bakalım

Bende yolda mağazalara bakmaktan hep ayağım takılıyor önüme bakmadığımdan Allahtan eşime tutuyor

bende ıkeayı sevıorum evdekı bır cok seyım ıkeadır bardaklarım genelıkle bende bardak takıntısı var koca bardaklar ufak renklı bardaklar cızgılı cıceklı ne ararsan bende gıdınce hemen bardaklara dadanıorum allahdan esımde bardak asıgı yaptımda ses cıkartmıyor kıyafet alsıverısınede esımle gıdeırm o yonlendırı su guzel bu cırkın oldu gıbısınden zevklıdır ama gecen sene ramazan bayramında dugunumuz vardı gıtım yuksek bel bı elbıse ve ıcınde pudra rengı gomlegı vardı kabınden cıkdım esımın dedıgı sey aynen soyle HOSTES GIBI OLMUSUN dedım boyle hostesmı olur ayagımda spor ayakabılar:d gelen aa bak gıymeye gerek yok boyleymıs elbıse dıyorlardı bende en sonunda cansız manken durımda oyle ıncelesınelr dedım calısan kzı guldu

Kız fatih Çarşamba pazarı çok güzel bir de sosyete pazarı var ama ben hiç gitmedim oras daha süpermiş yenibosna'da mı yeşilköy'de mi ne bilen varsa desin kızlar ayy toplaşıp oraya da gitsek ne iyi olar

Tamam canım İstanbulda olsam gelirdim

kızlar beklerim Yeşilköy pazarına Ben Florya dayım devamlı gidiorum Ucuz ve kaliteli şeylerde var pahalısıda var her bütceye göre

bu arada pazara hep tek çıkıyorum sap gibi hiç sevmiorum yalnız dolaşmayı cümbür cemaat dolaşırız ellemediğimiz hiç birşey kalmaz tezgahlarda

Bende artık tek çıkacağım gibi eşimin işleri yoğun gündüzz çıkamıyoruz dün çıktık saat 9 du mağazalar kapanmıştı bugünde çıakcaktık güyaİstanbula mı kaçsam alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…