Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Tamam

Sıkma canını düzelir belki ya :26:Neden kilo alamıyor acaba:26:Sıcaklarda bunaltıyor insanı

ay bir bilsem yemesi gayet güzel , sürekli kan tahlili idrar tahlili yapılıyor herşeyi normal, ama kilosu daha 7300. o kadar çok çabalıyorumki kendim eridim bittim . az önce hadtanede bile bi amca geldi yanımıza ne kadar zayıf hastalığı ne dedi. abartısız kimle karşılaşsam herkes söylüyor. hem o kadar çabamın boşa gitmesi, hemde herkesin üstüme üstüme gelmesi çok bunalttı beni anlatamam size duygularımı.

canım canını sıkmaya degmez kılo cokmu ıyı bısey sanıorsun benım kızım 4 yasında 16 kılo hıc sıkıntı yapmıorum neden kemıgı saglam olsun yeter hastalanmasın yeter kılolu olmus patak gıbı cocuk hergun hasta olmsu ıyımı

Kulak asma diyeceğim ama sürekli söylenince can sıkabilir düzelir zamanla inşallah

emin ol çocuğun 10 kiloda olsa aynı şeyleri söyleyecekler bu kadar düşüncesiz çünkü bizim insanlarımız obez çocuk büyütmeye bayılıyorlar sonrada kendileri gibi hastalıktan kendimize gelemeyelim sitiyorlar bebekken ne kadar zayıf derler büyüynce ayyy ne kadar kilo almışsın diye bakarlar
bunların hiçbiri kendini üzmene engel olmayacak biliyorum ama neler yapıyorsun kilo alması için ek besin emiyormu

acaba neden herkes bir yorum yapma ihtiyacı duyuyor bu bebeklere hiç anlam veremiyorum, bu yaşıma kadar birisinin bebeğine ne zayıf, ne tombik bir yorum yapmadım maşallah demiştim her seferinde. benim kızımın başıda 44 olmuş daha yeni. birde yemek tarifleri veriyorlar bana. aslında bizi bunaltan çevreden gelen sözler.

canım sağlıklı olsunda kimseyi dinleme....doktor problem yok diyorsa yoktur...benim erkek kardeşim var...inan küçücük doğmuş ...aslında annemin doğurduğu çocuklar ben ve kardeşlerim hep küçücükmüşüz,zayıfmısız...erkek kardeşim şimdi 1.93 boyunda 85 kilo ...........

bendede 3 çocuk var...yazık bakamamış 3 taneyle yetiştiremiyor galiba diyorlar...benki aslında çok uğraşırım peşlerinden koşarım....ama elimden gelen bu..
benimkinin kilosu geçen ay 9.300 dü..ama baş çevresi 45...o nedenle küçük görünüyor..aslında gayet iyi.....

kilonun iyi birşey olmadığını biliyorumda, çok zayıflıkta iyi olmadı . eğer bebek zayıfsa hemen hastalıklı muamelesi yapıyorlar, insanlar bayılıyor karşısındakini kırmaya.

3 ay anne sütü , 3. aydan sonra anne sütü artı aptamille besledik. 5-6. ayında ek gıdalara geçtik yavaştan. şuanda sabahh kahvaltısı, yoğurt, çorba, kaşık mamaları , muhallebiler ayırt etmeden yiyor. ara öğünleride ana öğünleride yiyor. dr kaşık mamasından azda yese o mamalar çok iş görür dedi. bu sefer eve yığdık her çeşidini yedirdik. çocuk yemem demiyor açsa çok güzel yiyor. bugün arabada gelirkende ağlıyorum eşimde bana diyorki çocuğun metabolizması hızlı demekki , bu kadar hassasiyetle beslenen çocuğun başka açıklaması yok diyor. neyse şuanda ağlamam durdu buraya yazmak çok iyi geldi bana sağolun

kızlar içimi dökeyim dedim çok üzüntülüydümde , şimdi bana kızarlar haklı olarak topiğin konusu dışında yazdım diye. destekleriniz için teşekkür ederim .

Anamm bulduk adres kızlar
millet parislere gidio alışveriş yapmaya sen İstanbula gel ne olcakkii

bu topiği yeni gördüm çok sevdimmmm
herkese selamlar kızımdan fırsat bulursam arada bakmak istiyorum

Hoşgeldin arkadaşım sık sık bekleriz
selam kızlar. burayı daha yeni farkettim bende geçen gün eski topiğe yazmıştım.

Hoşgeldin Sonbahar

Canım benim, henüz bebeğim yok ne kadar anlarım derdini bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki kilolu çocuk sağlıklıdır diye algılıyor bizim milletimiz halbuki önemli olan baışıklığıdır bence.

yeterince besleniyor sağlığı yerinde boşver milleti ti ye almaya çalış kilo alırsa taşıyamam diye korkuyorum falan de
hareketlidir yakıyordur kolay değil anne çin yada bir ikisinede cevap ver canım bu kadar kendini yıpratacağına bende istiyorum kilo alsın diye annesiyim sizden daha çok düşünürüm ama metabolizması hızlı de
ne kadar düşünceli insanlarımız var dert ediyorlar kendilerine

Burda her türlü sohbet ediliyor canım rahat ol

bende kapanmayı düşünen biriyim kıyafet bile alırken tesettüre uygun şeyler seçiyorum ama eşarbımı bağlayıp artık kapalıyım diyemiyorum bir türlü ya :2: bir an önce yapılması gerekir bu tür hayırlı işler ama ne bileyim ya cesaret edememekte değil nasıl bişey anlamadım :85:

cesaret değil canım nefisle ilgili henuz nefsin galip gelio bu konuda iradenin önüne geçiyor inş. en kısa zamanda kapanırsın

cyd86 çok guzel yakışmış canım şal... çene altından iğneyle tutturdunmu? ben tutturmayınca düşecekmiş gibi gelio şalım

kızlar düğün nikah vb törenlerde giyebileceğiniz bir elbise aklınızda olsun
resim yüklemeyi deniyorum inşallah çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…