- 8 Aralık 2009
- 5.708
- 2
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.741
Tamam
Sıkma canını düzelir belki ya :26:Neden kilo alamıyor acaba:26:Sıcaklarda bunaltıyor insanı
eşimin işleri çok yoğunlaştı tek kaldım bu sıkıntımın sebebi.
11 aylık kızım var az önce aylık kontrole götürdüm o kadar uğraş çabala didin yine kilo almamış. bu da üzüntümün sebebi. günde 1 kişiyle karşılaşırsam o bir kişinin, 10 kişiyle karşılaşırsam 10 kişinin kızın ne kadar zayıf kalmış demesine çok üzülüyorum. şimdi havalar sıcak aşağıya parka iniyorum. parka indiğimiz günden beri yine bunalıma girdim. sabahtan beri ağlıyorum. gözyaşlarım istemsiz akıyor artık sinirlerim boşaldı sanırım
ay bir bilsem yemesi gayet güzel , sürekli kan tahlili idrar tahlili yapılıyor herşeyi normal, ama kilosu daha 7300. o kadar çok çabalıyorumki kendim eridim bittim . az önce hadtanede bile bi amca geldi yanımıza ne kadar zayıf hastalığı ne dedi. abartısız kimle karşılaşsam herkes söylüyor. hem o kadar çabamın boşa gitmesi, hemde herkesin üstüme üstüme gelmesi çok bunalttı beni anlatamam size duygularımı.
canım benimde 10 aylık bir oğlum var..aynı dert bizdede var......oğlumu kimseye beğendiremiyorum..:84:.küçük görünüyor..aslında benimkinin kilosu fena değil ...ama baş çevresi küçük......küçük görünüyor...herkes birşey diyor...bende üzülüyorum...ama elimden gelen herşeyi yapıyorum......
ay bir bilsem yemesi gayet güzel , sürekli kan tahlili idrar tahlili yapılıyor herşeyi normal, ama kilosu daha 7300. o kadar çok çabalıyorumki kendim eridim bittim . az önce hadtanede bile bi amca geldi yanımıza ne kadar zayıf hastalığı ne dedi. abartısız kimle karşılaşsam herkes söylüyor. hem o kadar çabamın boşa gitmesi, hemde herkesin üstüme üstüme gelmesi çok bunalttı beni anlatamam size duygularımı.
fotoğraf hangi siteden ekleniyordu bayadır fotoğraf eklemedim ben kk ya
acaba neden herkes bir yorum yapma ihtiyacı duyuyor bu bebeklere hiç anlam veremiyorum, bu yaşıma kadar birisinin bebeğine ne zayıf, ne tombik bir yorum yapmadım maşallah demiştim her seferinde. benim kızımın başıda 44 olmuş daha yeni. birde yemek tarifleri veriyorlar bana. aslında bizi bunaltan çevreden gelen sözler.
kilonun iyi birşey olmadığını biliyorumda, çok zayıflıkta iyi olmadı . eğer bebek zayıfsa hemen hastalıklı muamelesi yapıyorlar, insanlar bayılıyor karşısındakini kırmaya.canım canını sıkmaya degmez kılo cokmu ıyı bısey sanıorsun benım kızım 4 yasında 16 kılo hıc sıkıntı yapmıorum neden kemıgı saglam olsun yeter hastalanmasın yeter kılolu olmus patak gıbı cocuk hergun hasta olmsu ıyımı
emin ol çocuğun 10 kiloda olsa aynı şeyleri söyleyecekler bu kadar düşüncesiz çünkü bizim insanlarımız obez çocuk büyütmeye bayılıyorlar sonrada kendileri gibi hastalıktan kendimize gelemeyelim sitiyorlar bebekken ne kadar zayıf derler büyüynce ayyy ne kadar kilo almışsın diye bakarlar
bunların hiçbiri kendini üzmene engel olmayacak biliyorum ama neler yapıyorsun kilo alması için ek besin emiyormu
kızlar beklerim Yeşilköy pazarınaBen Florya dayım devamlı gidiorum Ucuz ve kaliteli şeylerde var pahalısıda var her bütceye göre
bu arada pazara hep tek çıkıyorum sap gibi hiç sevmiorum yalnız dolaşmayıcümbür cemaat dolaşırız ellemediğimiz hiç birşey kalmaz tezgahlarda
millet parislere gidio alışveriş yapmayasen İstanbula gel ne olcakkii
bu topiği yeni gördüm çok sevdimmmm
herkese selamlar kızımdan fırsat bulursam arada bakmak istiyorum
selam kızlar. burayı daha yeni farkettim bende geçen gün eski topiğe yazmıştım.
eşimin işleri çok yoğunlaştı tek kaldım bu sıkıntımın sebebi.
11 aylık kızım var az önce aylık kontrole götürdüm o kadar uğraş çabala didin yine kilo almamış. bu da üzüntümün sebebi. günde 1 kişiyle karşılaşırsam o bir kişinin, 10 kişiyle karşılaşırsam 10 kişinin kızın ne kadar zayıf kalmış demesine çok üzülüyorum. şimdi havalar sıcak aşağıya parka iniyorum. parka indiğimiz günden beri yine bunalıma girdim. sabahtan beri ağlıyorum. gözyaşlarım istemsiz akıyor artık sinirlerim boşaldı sanırım
kızlar içimi dökeyim dedim çok üzüntülüydümde , şimdi bana kızarlar haklı olarak topiğin konusu dışında yazdım diye. destekleriniz için teşekkür ederim .
Burda her türlü sohbet ediliyor canım rahat ol
bende kapanmayı düşünen biriyim kıyafet bile alırken tesettüre uygun şeyler seçiyorum ama eşarbımı bağlayıp artık kapalıyım diyemiyorum bir türlü ya :2: bir an önce yapılması gerekir bu tür hayırlı işler ama ne bileyim ya cesaret edememekte değil nasıl bişey anlamadım:85: