Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kırmızı mesela veya desenlide olabilir................:KK31:.

ben desenlı seylerı sevmıorum ıkı tane desenlı elbısme var bırı evde gıydım gunluk gıymek ıcın almsıdım yanları ucgen oldugundna bacaklarım acılıor dıye evde gıyorum :KK70: bırıde arkadasımızın dugunde almısdım ceket gıymısdım ustunede okadar ben taslı kıyafetlerı sevıorum:KK70: gelınlıgım bıle sırf tasdı :KK70: eve gelıp nasıl ıkardımı bılmıorum omuzlarımı kesmısdı:KK70:

Eki Görüntüle 214330 Eki Görüntüle 214331 Eki Görüntüle 214332
kızlar bunlarda benden.....................:26::KK17:
kızlar mor tuniği yeni diktirdim sizce eşarp uymuş mu?
diğerinide yeni aldım onunkide uymuş mu?

Kız maaşallah 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun hiç :KK69: Canım mor desenli tuniğin üzerine bence düz renk başörtü daha hoş olur , diğerini beğendim ama o grinin üzerine gri tonlarda şu yeni şallar var ya onlardan taksan süper olur :KK9:
ceyda çok güzel eşarpların sağlıkla kullan bi tane siyah vardı o çok güzeldi özellikle:KK69::KK9:
sağol canım teşekkür ederim :KK71:
cyd86 nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ????? sana msg attım gelmedimi acaba:26:
aldım ama dün cevap yazamadım birazdan bakıcam inş. kusura bakmayın acil evden çıkmam gerekti :KK50:

Eki Görüntüle 214448

bu da profilden bi resim...burdaki eşarbım tam yazlık çok serin tutuyor...her rengini almaya çalışıyorum :kk77:

bayıldım ya eşarp sana çok yakışıyor canım maaşallah subhanallah :KK9::KK54:
6409-pudra_01_276x385.jpg

Kızlar bu nasıl sizce:26:

tek omuz olunca kapatman zor olmaz mı tatlım elbise çok güzel

buldum :KK70: masaustundeymıs kor ben ıste:KK70: buna bayılıorum :KK70: ve dıktırmek ıstıorum

gerçekten çok hoş ve şık :KK34:
kızlar yüksek lisansı kazandııımmmmmm.... :KK66:

Hadi gözün aydın canım hayırlı olur inş. :KK71::KK70:

Kızlar dün IKEA' ya alışverişe gittim, veeeeee şal taktım :KK52: bakın bakalım olmuş mu, yakış mı :26:

Ceyda yakıyorsun:KK23::KK23:Çok yakışmış şal bende istiyorum banane:KK19::KK19:Ben de var ama kışlık uygun bulabilirsem alacağım pembe istiyorum sen dediğin siteden mi aldın tatlım:KK76:

Ceyda yakıyorsun:KK23::KK23:Çok yakışmış şal bende istiyorum banane:KK19::KK19:Ben de var ama kışlık uygun bulabilirsem alacağım pembe istiyorum sen dediğin siteden mi aldın tatlım:KK76:

Sağol semoşum teşekkür ederim :KK70: Yok kız internetten değil pazardan aldım :KK60: geçen gün gözüme çarptı valla çok da hoşuma gitti, baktım ince bir kumaşı var dün taktım o kadar rahat ettim ki hem de spor duruyor :KK34: Fiyatı 20 TL :KK76: BU hafta yine gidicem mercan rengi kalmamış, bu hafta gelirse onu alıcam :KK31:

ceydacım sağol.:KK17:.:KK19:...ikiside yeni daha eşarp uyduracağım....:KK31:..ama size göstereyim dedim....evde size göstermek için çektim.............:KK17:
fikirlerinizi değerlendireceğim...........:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sağol semoşum teşekkür ederim :KK70: Yok kız internetten değil pazardan aldım :KK60: geçen gün gözüme çarptı valla çok da hoşuma gitti, baktım ince bir kumaşı var dün taktım o kadar rahat ettim ki hem de spor duruyor :KK34: Fiyatı 20 TL :KK76: BU hafta yine gidicem mercan rengi kalmamış, bu hafta gelirse onu alıcam :KK31:

20 tl mi :KK52::KK52:İnşallah bende bulurum:KK31:

ceydacım sağol.:KK17:.:KK19:...ikiside yeni daha eşarp uyduracağım....:KK31:..ama size göstereyim dedim....evde size göstermek için çektim.............:KK17:
fikirlerinizi değerlendireceğim...........:KK9::KK9::KK9::KK9:

yeniymiş daha canım hele bi çarşı pazar gez ayarlarsın sen canım benim :KK70: değişik şeylerle dene inan farklı kombinler çıkıyor ortaya ama en önemlisi senin içine sinmesi :KK34:

oyy goslugunun camı catlasın emı :KK70: sende bendensın bende gosluksuz cıkmam dısarı :KK70: kokos senı pek cırkın olmusun :nazar:

sağol bacım :KK60::KK60: valla ben süsü püsü severim kuzumm ve gözlüksüz asla :KK52: :13:
20 tl mi :KK52::KK52:İnşallah bende bulurum:KK31:

bızım burda 10 tl:KK70: emın onunden alımısdım yıne 10 tl ye :KK70:

anamm :KK52: en kısa zamanda Eminönü yapak :KK23:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

yeniymiş daha canım hele bi çarşı pazar gez ayarlarsın sen canım benim :KK70: değişik şeylerle dene inan farklı kombinler çıkıyor ortaya ama en önemlisi senin içine sinmesi :KK34:

sağol bacım :KK60::KK60: valla ben süsü püsü severim kuzumm ve gözlüksüz asla :KK52: :13:

yapak kız emın onu emın onu bekle bızı gelık senın onune :KK70: hehehehhehehe

çok güzel olmuş canım yaa.. çok yakışmış maşş...

sağol canım teşekkür ederim :KK69: :KK71:
şaka canım benim teşekkür ederim:KK19::KK19:
İstanbul uygun ya gelmek istiyorum sırf alışveriş için:KK31:
İstanbulda nereler uygun tesettür için:KK31:

fatih Çarşamba pazarı, ben de hep pazarları söylüyorum hee :KK60: fatih' te çok pahalı yerler de var, uygun olan yerler de. Mesela ben dün lacivert bi pardesü giyidim, çok rahat hissediyorum kendimi onunla fotoda belli değil modeli boydan çekmedim ama fatih ismailağa'dan aldım geçen yaz hem de 40TL ama o kadar severek kullanıyorum ki :KK16:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Bir gözlüğüm bile yok :KK43::KK43::KK60::KK60::KK60:

X