- 12 Ocak 2010
- 9.393
- 90
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.721
Bende artık tek çıkacağım gibi eşimin işleri yoğun gündüzz çıkamıyoruz dün çıktık saat 9 du mağazalar kapanmıştı bugünde çıakcaktık güya İstanbula mı kaçsam alışverişe
millet parislere gidio alışveriş yapmayasen İstanbula gel ne olcakkii
bu topiği yeni gördüm çok sevdimmmm
herkese selamlar kızımdan fırsat bulursam arada bakmak istiyorum
selam kızlar. burayı daha yeni farkettim bende geçen gün eski topiğe yazmıştım.
merhabalarhoşgeldinn
hoşgeldin...evet topiğimiz çok hoş.................
Hoşgeldiniz
çok sıkıldım ya
Hoşgeldiniz
çok sıkıldım ya
teşekkürler kızlar
neler paylaşıyorsunuz fotoğraflar kıyafetler eşarplar falan görüyorum
.çok gerilere gidemiyorum bakamadım
selam kızlar. burayı daha yeni farkettim bende geçen gün eski topiğe yazmıştım.
hoşbuldukneden sıkıldın? asıl ben çok sıkkınım sabahtan beri sıkıntıdan ağlıyorum :84:
hoşbuldukneden sıkıldın? asıl ben çok sıkkınım sabahtan beri sıkıntıdan ağlıyorum :84:
sen özel değilse hangi şehirdeydin..............:26:
Evde sıkıldım alışverişe çıkacaktık eşimle çıkamadım çatlıyorum resmen sinirdenSen neden ağlıyorsun hayırdır:26:
Bursalıyım ben sen canım
neden ..............:26:
hım güzel bursa............
ben malatyalıyım....ama gaziantepte yaşıyorum.................
eşimin işleri çok yoğunlaştı tek kaldım bu sıkıntımın sebebi.
11 aylık kızım var az önce aylık kontrole götürdüm o kadar uğraş çabala didin yine kilo almamış. bu da üzüntümün sebebi. günde 1 kişiyle karşılaşırsam o bir kişinin, 10 kişiyle karşılaşırsam 10 kişinin kızın ne kadar zayıf kalmış demesine çok üzülüyorum. şimdi havalar sıcak aşağıya parka iniyorum. parka indiğimiz günden beri yine bunalıma girdim. sabahtan beri ağlıyorum. gözyaşlarım istemsiz akıyor artık sinirlerim boşaldı sanırım
11 aylık kızım var az önce aylık kontrole götürdüm o kadar uğraş çabala didin yine kilo almamış. bu da üzüntümün sebebi. günde 1 kişiyle karşılaşırsam o bir kişinin, 10 kişiyle karşılaşırsam 10 kişinin kızın ne kadar zayıf kalmış demesine çok üzülüyorum. şimdi havalar sıcak aşağıya parka iniyorum. parka indiğimiz günden beri yine bunalıma girdim. sabahtan beri ağlıyorum. gözyaşlarım istemsiz akıyor artık sinirlerim boşaldı sanırım
bu kadar üzülme yaannem anlatır doğduğumda kedi yavrusu gibiymişim cılız bişeymişim ama buyume çağına geldimi aldım kiloları serpildim sağlıklı olduktan sonra zayıf olsun ne olacak ki:26: tosun paşa gibi olunca ne oluyor önemli olan sağlıklı olması