Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

kırmızı mesela veya desenlide olabilir.................

ben desenlı seylerı sevmıorum ıkı tane desenlı elbısme var bırı evde gıydım gunluk gıymek ıcın almsıdım yanları ucgen oldugundna bacaklarım acılıor dıye evde gıyorum bırıde arkadasımızın dugunde almısdım ceket gıymısdım ustunede okadar ben taslı kıyafetlerı sevıorum gelınlıgım bıle sırf tasdı eve gelıp nasıl ıkardımı bılmıorum omuzlarımı kesmısdı

Kız maaşallah 3 çocuk annesi gibi durmuyorsun hiç Canım mor desenli tuniğin üzerine bence düz renk başörtü daha hoş olur , diğerini beğendim ama o grinin üzerine gri tonlarda şu yeni şallar var ya onlardan taksan süper olur
ceyda çok güzel eşarpların sağlıkla kullan bi tane siyah vardı o çok güzeldi özellikle
sağol canım teşekkür ederim
cyd86 nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ????? sana msg attım gelmedimi acaba:26:
aldım ama dün cevap yazamadım birazdan bakıcam inş. kusura bakmayın acil evden çıkmam gerekti

Eki Görüntüle 214448

bu da profilden bi resim...burdaki eşarbım tam yazlık çok serin tutuyor...her rengini almaya çalışıyorum

bayıldım ya eşarp sana çok yakışıyor canım maaşallah subhanallah

Kızlar bu nasıl sizce:26:

tek omuz olunca kapatman zor olmaz mı tatlım elbise çok güzel

buldum masaustundeymıs kor ben ıste
buna bayılıorum ve dıktırmek ıstıorum

gerçekten çok hoş ve şık
kızlar yüksek lisansı kazandııımmmmmm....

Hadi gözün aydın canım hayırlı olur inş.

Ceyda yakıyorsunÇok yakışmış şal bende istiyorum bananeBen de var ama kışlık uygun bulabilirsem alacağım pembe istiyorum sen dediğin siteden mi aldın tatlım

Ceyda yakıyorsunÇok yakışmış şal bende istiyorum bananeBen de var ama kışlık uygun bulabilirsem alacağım pembe istiyorum sen dediğin siteden mi aldın tatlım

Sağol semoşum teşekkür ederim Yok kız internetten değil pazardan aldım geçen gün gözüme çarptı valla çok da hoşuma gitti, baktım ince bir kumaşı var dün taktım o kadar rahat ettim ki hem de spor duruyor Fiyatı 20 TL BU hafta yine gidicem mercan rengi kalmamış, bu hafta gelirse onu alıcam

ceydacım sağol.....ikiside yeni daha eşarp uyduracağım......ama size göstereyim dedim....evde size göstermek için çektim.............
fikirlerinizi değerlendireceğim...........

20 tl mi İnşallah bende bulurum

ceydacım sağol.....ikiside yeni daha eşarp uyduracağım......ama size göstereyim dedim....evde size göstermek için çektim.............
fikirlerinizi değerlendireceğim...........

yeniymiş daha canım hele bi çarşı pazar gez ayarlarsın sen canım benim değişik şeylerle dene inan farklı kombinler çıkıyor ortaya ama en önemlisi senin içine sinmesi

oyy goslugunun camı catlasın emı sende bendensın bende gosluksuz cıkmam dısarı kokos senı pek cırkın olmusun

sağol bacım valla ben süsü püsü severim kuzumm ve gözlüksüz asla :13:
20 tl mi İnşallah bende bulurum

bızım burda 10 tl emın onunden alımısdım yıne 10 tl ye

anamm en kısa zamanda Eminönü yapak

çok güzel olmuş canım yaa.. çok yakışmış maşş...

sağol canım teşekkür ederim
şaka canım benim teşekkür ederim
İstanbul uygun ya gelmek istiyorum sırf alışveriş için
İstanbulda nereler uygun tesettür için

fatih Çarşamba pazarı, ben de hep pazarları söylüyorum hee fatih' te çok pahalı yerler de var, uygun olan yerler de. Mesela ben dün lacivert bi pardesü giyidim, çok rahat hissediyorum kendimi onunla fotoda belli değil modeli boydan çekmedim ama fatih ismailağa'dan aldım geçen yaz hem de 40TL ama o kadar severek kullanıyorum ki

Bir gözlüğüm bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…