- 6 Kasım 2007
- 2.995
- 23
-
- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.681
kırmızı mesela veya desenlide olabilir.................
Eki Görüntüle 214330 Eki Görüntüle 214331 Eki Görüntüle 214332
kızlar bunlarda benden.....................:26:
kızlar mor tuniği yeni diktirdim sizce eşarp uymuş mu?
diğerinide yeni aldım onunkide uymuş mu?
sağol canım teşekkür ederimceyda çok güzel eşarpların sağlıkla kullan bi tane siyah vardı o çok güzeldi özellikle
aldım ama dün cevap yazamadım birazdan bakıcam inş. kusura bakmayın acil evden çıkmam gerekticyd86 nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ????? sana msg attım gelmedimi acaba:26:
Eki Görüntüle 214448
bu da profilden bi resim...burdaki eşarbım tam yazlık çok serin tutuyor...her rengini almaya çalışıyorum
Kızlar bu nasıl sizce:26:
kızlar yüksek lisansı kazandııımmmmmm....
Ceyda yakıyorsunÇok yakışmış şal bende istiyorum banane Ben de var ama kışlık uygun bulabilirsem alacağım pembe istiyorum sen dediğin siteden mi aldın tatlım
Sağol semoşum teşekkür ederimYok kız internetten değil pazardan aldım geçen gün gözüme çarptı valla çok da hoşuma gitti, baktım ince bir kumaşı var dün taktım o kadar rahat ettim ki hem de spor duruyor Fiyatı 20 TL BU hafta yine gidicem mercan rengi kalmamış, bu hafta gelirse onu alıcam
20 tl miİnşallah bende bulurum
bızım burda 10 tlemın onunden alımısdım yıne 10 tl ye
Banada alsana
:d alam emınonune gecıcem bı haftaya kalmaz ayarlımda yoks akıslık slalara kalırımne renk alım sana de bakem
ceydacım sağol.. ...ikiside yeni daha eşarp uyduracağım.... ..ama size göstereyim dedim....evde size göstermek için çektim.............
fikirlerinizi değerlendireceğim...........
oyy goslugunun camı catlasın emısende bendensın bende gosluksuz cıkmam dısarı kokos senı pek cırkın olmusun
20 tl miİnşallah bende bulurum
bızım burda 10 tlemın onunden alımısdım yıne 10 tl ye
Banada alsana
yeniymiş daha canım hele bi çarşı pazar gez ayarlarsın sen canım benimdeğişik şeylerle dene inan farklı kombinler çıkıyor ortaya ama en önemlisi senin içine sinmesi
sağol bacımvalla ben süsü püsü severim kuzumm ve gözlüksüz asla :13:
anammen kısa zamanda Eminönü yapak
yapak kız emın onu emın onu bekle bızı gelık senın onunehehehehhehehe
çok güzel olmuş canım yaa.. çok yakışmış maşş...
şaka canım benim teşekkür ederim
İstanbul uygun ya gelmek istiyorum sırf alışveriş için
İstanbulda nereler uygun tesettür için
yeniymiş daha canım hele bi çarşı pazar gez ayarlarsın sen canım benimdeğişik şeylerle dene inan farklı kombinler çıkıyor ortaya ama en önemlisi senin içine sinmesi
sağol bacımvalla ben süsü püsü severim kuzumm ve gözlüksüz asla :13:
anammen kısa zamanda Eminönü yapak