Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

:KK60::KK60::KK60::KK60:Bende artık tek çıkacağım gibi eşimin işleri yoğun gündüzz çıkamıyoruz dün çıktık saat 9 du mağazalar kapanmıştı bugünde çıakcaktık güya:63:İstanbula mı kaçsam alışverişe:KK60:

millet parislere gidio alışveriş yapmaya:KK53: sen İstanbula gel:KK60::KK60::KK60::KK60: ne olcakkii:KK53::KK53::KK53:

teşekkürler kızlar
neler paylaşıyorsunuz fotoğraflar kıyafetler eşarplar falan görüyorum
.çok gerilere gidemiyorum bakamadım

fotoğraflarımızı ,eşarplarımızı vede beğendiğimiz tesettür giyim ve eşarplarını paylaşıyoruz....
sohbette ediyoruz.............

hoşbulduk :KK16: neden sıkıldın? asıl ben çok sıkkınım sabahtan beri sıkıntıdan ağlıyorum :84:

Evde sıkıldım alışverişe çıkacaktık eşimle çıkamadım çatlıyorum resmen sinirden:63:Sen neden ağlıyorsun hayırdır:26:

sen özel değilse hangi şehirdeydin..............:26:

Bursalıyım ben sen canım:KK31:

Evde sıkıldım alışverişe çıkacaktık eşimle çıkamadım çatlıyorum resmen sinirden:63:Sen neden ağlıyorsun hayırdır:26:

Bursalıyım ben sen canım:KK31:

hım güzel bursa............
ben malatyalıyım....ama gaziantepte yaşıyorum.................

neden ..............:26:

eşimin işleri çok yoğunlaştı tek kaldım bu sıkıntımın sebebi.

11 aylık kızım var az önce aylık kontrole götürdüm o kadar uğraş çabala didin yine kilo almamış. bu da üzüntümün sebebi. günde 1 kişiyle karşılaşırsam o bir kişinin, 10 kişiyle karşılaşırsam 10 kişinin kızın ne kadar zayıf kalmış demesine çok üzülüyorum. şimdi havalar sıcak aşağıya parka iniyorum. parka indiğimiz günden beri yine bunalıma girdim. sabahtan beri ağlıyorum. gözyaşlarım istemsiz akıyor artık sinirlerim boşaldı sanırım

hım güzel bursa............
ben malatyalıyım....ama gaziantepte yaşıyorum.................

Tamam:KK31:

11 aylık kızım var az önce aylık kontrole götürdüm o kadar uğraş çabala didin yine kilo almamış. bu da üzüntümün sebebi. günde 1 kişiyle karşılaşırsam o bir kişinin, 10 kişiyle karşılaşırsam 10 kişinin kızın ne kadar zayıf kalmış demesine çok üzülüyorum. şimdi havalar sıcak aşağıya parka iniyorum. parka indiğimiz günden beri yine bunalıma girdim. sabahtan beri ağlıyorum. gözyaşlarım istemsiz akıyor artık sinirlerim boşaldı sanırım

Sıkma canını düzelir belki ya :26:Neden kilo alamıyor acaba:26:Sıcaklarda bunaltıyor insanı

canım benimde 10 aylık bir oğlum var..aynı dert bizdede var......oğlumu kimseye beğendiremiyorum..:84:.küçük görünüyor..aslında benimkinin kilosu fena değil ...ama baş çevresi küçük......küçük görünüyor...herkes birşey diyor...bende üzülüyorum...ama elimden gelen herşeyi yapıyorum......

bu kadar üzülme ya:KK58: annem anlatır doğduğumda kedi yavrusu gibiymişim:KK37: cılız bişeymişim:KK53: ama buyume çağına geldimi aldım kiloları serpildim :KK37: sağlıklı olduktan sonra zayıf olsun ne olacak ki:26: tosun paşa gibi olunca ne oluyor önemli olan sağlıklı olması:KK34:

bu kadar üzülme ya:KK58: annem anlatır doğduğumda kedi yavrusu gibiymişim:KK37: cılız bişeymişim:KK53: ama buyume çağına geldimi aldım kiloları serpildim :KK37: sağlıklı olduktan sonra zayıf olsun ne olacak ki:26: tosun paşa gibi olunca ne oluyor önemli olan sağlıklı olması:KK34:

canım öylede etrafdakiler pek anlamıyor....kilolu çocuk daha makbul görülüyor.....aslında doğrusu bu değil...:KK50:

X