Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

Hadi ya neden öyle yapıyor ki :26:Benim eşim hiç karışmaz giyimime:26:

Benim eşim de karışmaz genelde sadece evimize mahrem olmayan misafir geldiğinde (kendi arkadaşı vs) üzerime giydiğim kıyafetin iç göstermemesi ve çok dar olmamasını ister -ki buna ben de dikkat ederim zaten

Hadi ya neden öyle yapıyor ki :26:Benim eşim hiç karışmaz giyimime:26:

kendisi modern bir çevrede yetiştiği için karışıyor çok bilio çünki
Geldiğim yerde çevrede yaşlılar genelde kapalı sülalesinde ise tek kapalı benim
göze batmamak için daha çok spor giyiniorum şal tarzı takıorum uzun tunik ve hırka kullanıyorum :26:
pardesü kap yasak
çok özledim giymeyi boyumda uzun pardesu çok guzel yakışıyor bana

anladım yaprak abla iyi açıl demiyor sana:26:Etekte mi giydirmiyor aslında modern şık etekler var ama:26:

bende bende isderim ozelden yazarmisiniz sitenin adini

canım google'a yeni moda yaz, ilk çıkan site

canım benim ya, eşin pardesüye izin vemiyor demek. halbuki -bence- pardesü,kap daha şık daha derli toplu duruyor. Bizde de tam tersi işte benim sülalemde tesettürlü, muhafazakar aile yoktur pek tek tük yani ama eşimin ailesi hemen hemen tamamı öyle. Ben de yeni tesettüre girdiğimde kendi akrabalarıma her defasında dert anlatmaktan usanmıştım ama bu sadece belli bir dönemi kapsadı. Şimdi herkes alıştı.. yani demk istediğim eşiniz sizin mutluluğunuzu 'başkaları ne der' uğruna zedelemesin bence.

anladım yaprak abla iyi açıl demiyor sana:26:Etekte mi giydirmiyor aslında modern şık etekler var ama:26:

pantolon giyiyorum yada bol pantolon etek normal etek giymiorum

açılsam hiç birşey demez baskısı yok sadece kapanmada aşırılığı sevmiyor:89:

pantolon giyiyorum yada bol pantolon etek normal etek giymiorum

açılsam hiç birşey demez baskısı yok sadece kapanmada aşırılığı sevmiyor:89:

AnladımYapacak birşey yok Benimki öyle maneviyatı kuvvetli biri değildir zaten evledndiğimde açıktım işte yeni kapandım baskıda yapmaı hiç kapan diye ama çarşafa girsem birşey demez karışmaz

Başkalarından önce kendisinin onayı daha çok ağır basıyor :26: totonun altında olsun tuniğin yeter dio kol boyunu nerdeyse dirseklerimde giydiricek geçen gun bağırdım ona:84: kendime eziyet etmeme gerek yokmuş

kızlar niye o kadar ucuz ya bu site twill eşarplar var yeni sezon 60tl ben bittim yaa

AnladımYapacak birşey yok Benimki öyle maneviyatı kuvvetli biri değildir zaten evledndiğimde açıktım işte yeni kapandım baskıda yapmaı hiç kapan diye ama çarşafa girsem birşey demez karışmaz

Geçen hafta teyze oğlumun düğünü vardı elbise alalım dedim neyse gittik Armine ye

Ben istiyorum ki şöle uzun yakası yarı balıkcı yaka(Başörtü guzel bağlanıyor çok oranı buranı örtme zorunda kalmıyorsun)yaka kapalı oluyor neyse daha ilk baktığımız elbiseyi giydim ve aldım

yakası dekolteliensemden de açık beğenmeye beğenmeye aldım bej rengiydiAslında tam bu havalara göre tril tirl hiç terletmedi hem de kaliteden tavsiye ederim sizlere de

Düğün günü geldi çattı elbise yi giydim yakam açık eşarp örtmüo nerden baksam 1 eşarp daha lazım sinir oldumLahana gibi giyinmek zorunda kaldım altıma iplikli badi giydim ama yine de eşarbımla zar zor örttüm:84:

kendimi hiç rahat hissetmedim ama herkes çok beğendi elbisemi

kızlar niye o kadar ucuz ya bu site twill eşarplar var yeni sezon 60tl ben bittim yaa

canım firmanın yaptığı indirim bu normalde o eşraplar 80'den başlıyor. Zaten markafoni vs dde baktığınızda yeri geliyor 300 TL Pierre cardin çantaları 90Tl ye satıyorlar

Rahat edememek kötü tabi bende sevmiyorum yakası açık elbiseleri eteklerde kısa:84::84:

Eki Görüntüle 213726 kızlar almak istiyorum sizce nasıl

Ben beğendim çok güzel

canim ben yurtdisindan girdigim icinmi ne ilk cikan linki tikliyorum ama orda ayakkabi modasi var

canim ben yurtdisindan girdigim icinmi ne ilk cikan linki tikliyorum ama orda ayakkabi modasi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…