- Konu Sahibi sedosbilal
- #1.481
Ceza almayalım yasak ya dini meseleler konuşmak:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım aldığım fıkıh bilgilerine dayanarak söylüyorum bunu
yani sizle veya düşüncenizle alakası yok
herkese saygım sonsuz
Dedin ya yeni moda diye site var diye gözatın yazmışsın şal mı var orda başka giyimlerde var mı:26:
semoşum bu arada bahsettiğim sitede sadece şal yok bebemm bugün armine'nin bi kampanyası vardı, bir de çanta,ayakkabı, kolye vs onlar da var şuan
kusura bakmayın kızlar yeri gelmişken söylemek istemiştim
faydam dokunduysa ne mutlu bana
Bakayım hementeşekkürler canım
Trendyolda göremedim ben Ceydacım ya:26:
Kız Allah seni etmeye trendyol'da değil bebem aynı Trendyol gibi bir site açılmış ama tesettür ağırlıklı. Dur ben sana özelden yazayım canım sitenin adını buradan yazmak yasak sanırım
Kız Allah seni etmeye trendyol'da değil bebem aynı Trendyol gibi bir site açılmış ama tesettür ağırlıklı. Dur ben sana özelden yazayım canım sitenin adını buradan yazmak yasak sanırım
kız allah seni etmeye Trendyol'da değil bebem aynı trendyol gibi bir site açılmış ama tesettür ağırlıklı. Dur ben sana özelden yazayım canım sitenin adını buradan yazmak yasak sanırım
cyd86 güzel o kap
bende o tarz giyinirdim eşimden sonra yazın giydirmez oldu
sıcaklarda o kabanlarla dolaşılırmıymış
Sinir oluorum bir yere çıkmak istemiorum Pardesularımın boylarını kestik kapri yaptırttı
mesela o resimdeki kapın altında etek çıkmış hayatta eşim giydirmez öle yamalık gibi diye pantolon olacakmış
eteğe hasret kaldım:84:
hiii bende isteriim
bana da atar mısın