Tesettürlü arkadaşların paylaşım ve sohbet topiği

arkadaşım aldığım fıkıh bilgilerine dayanarak söylüyorum bunu

yani sizle veya düşüncenizle alakası yok

herkese saygım sonsuz

tesekkür ederim beni bilgilendirdigin icin canim, :KK16:
cok haklisin pantolonu erkekler giyer kadina yakisan etektir bundan sonra etek giyicem bende insallah :KK9:
tunik alti pantolonu cok seviyorum ama islam nasil emrediyorsa ona uyariz bizde, sonucta bu dünyada kalici degiliz öteki dünyayi unutmamak gerek:KK58:

Dedin ya yeni moda diye site var diye gözatın yazmışsın şal mı var orda başka giyimlerde var mı:26:

[/QUOTE]

hmm tamam canim peki tunikin altina dar kota ne diyorsun?:KK17::KK17:
kotlarimdan vazgecemiyorumda:KK17:[/QUOTE]

kızlar bence giyim-kuşam konusunda herkesin tercihleri ve zevkler farklıdır bunları elbette sizlerle konuşmak, fikirlerimi beyan etmek isterim ama yanlış anlaşılmalar meyfdana gelip istemediğimiz tartışmalara sebep olabiliyor -sizleri tenzih ediyorum tabii- kaldı ki bu da KK'da yasak maazallah topiğimizin kapanmasını hiç istemem :KK34:

semoşum bu arada bahsettiğim sitede sadece şal yok bebemm bugün armine'nin bi kampanyası vardı, bir de çanta,ayakkabı, kolye vs onlar da var şuan :KK34:

kusura bakmayın kızlar yeri gelmişken söylemek istemiştim

faydam dokunduysa ne mutlu bana

Kızlar Armine'nin online sitesinde bu kap'ı çok beğendim sizce nasıl ? Fiyatı da 129.90 TL' den 92.50TL' ye düşmüş :KK52:

$Ekran Alıntısı.PNG

kusura bakmayın kızlar yeri gelmişken söylemek istemiştim

faydam dokunduysa ne mutlu bana

estağfuruAllah kusura bakmak ne kelime olur mu öyle şey.. KK'da birtakım kurallar var malum o sebeple yazdım yoksa bunları konuşmamızın bence hiçbir mahsuru olamaz tabii :KK34:

Ben zaten üyeymişim ceydoş:KK60::KK60:Günlerdir arıyorum arıyorum armineye üye oldum sanıyorum arminenin sitesine giriş yapamıyorum meğerse burasıymış:KK60::KK60::KK60:

cyd86 güzel o kap:KK23:

bende o tarz giyinirdim eşimden sonra yazın giydirmez oldu:KK19:
sıcaklarda o kabanlarla dolaşılırmıymış:KK53:
Sinir oluorum bir yere çıkmak istemiorum:KK47: Pardesularımın boylarını kestik kapri yaptırttı:KK37:
mesela o resimdeki kapın altında etek çıkmış hayatta eşim giydirmez öle yamalık gibi diye:KK53: pantolon olacakmış :KK37:
eteğe hasret kaldım:84:

cyd86 güzel o kap:KK23:

bende o tarz giyinirdim eşimden sonra yazın giydirmez oldu:KK19:
sıcaklarda o kabanlarla dolaşılırmıymış:KK53:
Sinir oluorum bir yere çıkmak istemiorum:KK47: Pardesularımın boylarını kestik kapri yaptırttı:KK37:
mesela o resimdeki kapın altında etek çıkmış hayatta eşim giydirmez öle yamalık gibi diye:KK53: pantolon olacakmış :KK37:
eteğe hasret kaldım:84:

Hadi ya neden öyle yapıyor ki :26:Benim eşim hiç karışmaz giyimime:26:

X